050 548 3210

Heartbreakers

Heartbreakers MiminTalli Oy


Heartbreakers on perustettu Tampereella jo vuonna 2004 bändin rumpalin ja priimus moottori Tuomas Rajamäen toimesta. Nykyisessä line-upissa ovat lisäksi nyt jo noin vuoden verran mukana ollut helsinkiläistynyt Irlannin-ihme Davitt Barry (laulu ja kitara) ja noin kymmenen vuotta bändissä ollut vanha sotaratsu Viljami Tiainen (basso ja laulu). 


Useimmiten Heartbreakers esiintyy tiukkana triona huikealla lavapreesensillä, mutta isommilla keikoilla kosketinsoittajakin saattaa olla mukana. Keikkoja bändillä on takana reilut 500 ympäri Suomen. “Hb” onkin yksi Suomen kokeneimmista ja parhaimmista cover-bändeistä. Heartbreakers on soittanut lähes kaikkien isojen suomalaisten firmojen juhlissa, mutta tekee paljon myös hää- ja muitakin keikkoja. Bändin laajasta repertuaarista löytyy suomeksi ja englanniksi rokkia, poppia, bile- ja tanssimusiikkia. 


Heartbreakers esiintyy duolla ja triolla myös riisutummalla unplugged-ohjelmistolla. Tilaa Heartbreakers juhliisi tuomaan merkittävää lisäarvoa ja kukaan ei jää kylmäksi!


Davitt Barry - laulu, kitara

Tuomas Rajamäki - rummut

Viljami Tiainen - basso, laulu


Keikkatiedustelut:

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210


Heartbreakers MiminTalli Oy


Heartbreakers MiminTalli Oy