050 548 3210

kahden katse

Viihdyttävää ja hyväntuulista eleganssia sekä täydellisiä sointukulkuja laululla ja pianolla "Rakkaudesta viihdyttämiseen"


Kahden katse on hyväntuulisen taidokas ja elegantti kokonaisuus laululla ja pianolla tyylikkäästi mm. loungemusiikkia; jazzballadeja, swingiä, iskelmää ja ikivihreitä sekä sykähdyttäviä klassikoita aina tilaisuuden mukaan. Myös hengellistä musiikkia kirkkoihin ja seurakuntatilaisuuksiin.

Kahden katse on musiikillisesti kuin satumainen kohtaaminen, kaksi toisilleen tuntematonta löytävät yhdessä hurmaavan sävelen josta kuulijat pääsevät nauttimaan täydellisessä harmoniassa yhdessä esiintyjien kanssa. Tämän poikkeuksellisen miellyttävän ja lämminhenkisen duon ihastuttava solisti Elina Löytty-Äijälä tunnetaan täydellisestä äänestään absoluuttisella sävelkorvalla varustettuna sekä mm. lastenhahmo Minttu-Kissana Pulputinpannusta. Hänellä on myös laaja kokemus ja osaaminen oikeanlaisen viihdytyksen arvosta erilaisien tapahtumien järjestelyissä. 

Elinaa säestää taidokas pianisti jonka vahvuus soittajana on kyky eläytyä musiikkiin kokonaisuutena, minkä ansiosta kukin teos saa aina uuden ulkoasun riippuen hetken tuomasta tunnelmasta ja ilmapiiristä. Ohjelmisto koostuu usein vanhojen klassikkoelokuvien tunnusmusiikeista sekä jazzstandardeista. 


Kahden katse sopii erinomaisesti yritystapahtumiin viihdyttäjäksi, ruokailujen taustamusiikiksi, klubien taidokkaaksi ohjelmanumeroksi, matineoihin tai vaikkapa kirkkokonsertteihin hengellistä musiikkia ja kauneimpia joululauluja esittämään. Myös mahdollisuus laajentaa kokoonpanoa.

Pyydä tarjous!

Matineat - yritys- ja yksityistilaisuudet - klubit - kirkkokonsertit

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210

Kahden katse solisti

Kuvat: Petri Kivinen