050 548 3210

Laurell & Frogley

Laurell & Frogley Duo - MiminTalli OyTämä taitava duo esittää hittejä aina 80-luvulta tähän päivään suomeksi sekä englanniksi. Ohjelmistosta löytyy suomenkielisistä mm. Katujen kuningatar ja muuta Skädämin tuotantoa, Juha Tapion, Juicen, Dingon, Siberian, Rauli Badding Somerjoen, Laura Voutilaisen tai vaikkapa Olavi Uusivirran ja Elias Kaskisen tuotantoa. Englanninkielisistä voisi nostaa esille mm. Linkin Parkin, Amy Winehousen, One Direction, Miley Cyrus, Metallican tai jopa Dolly Partonin tuotantoa.

Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari tunnetaan mm. sellaisista legendaarisista kokoonpanoista kuin: Skädäm ,Yö, Dave Lindholm, Juice Leskinen, Dingo ja nykyään kovassa nosteessa oleva Jay Lewis gang.

Laurell on nuori laulaja-lauluntekijä joka omana musiikkinaan tekee urbaania poppia house-vivahteilla. Hänellä on levytyssopimus Pekka Ruuskan luotsaamasta Kaiku Recordingsista. Laurellin spesiaali elementti artistina on omintakeinen soundi ja sukupuolineutraali olemus. Laurell keikkailee myös trubana ja silloin coversetti koostuu nykypopista ja -rockista, höystettynä vanhoilla klassikoilla. Materiaalivaihtoehtoja löytyy runsaasti ja erinomainen taito viihdyttää!

Pyydä tarjous!

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com