050 548 3210

Mikko Töyssy & Tervaniemi; MiminTalli Oy

 DUO TÖYSSY & TERVANIEMI


MIKKO "TÖKÄ" TÖYSSY / URMAS VIILUK


Kun tarvitset ylivertaista viihdyttämistä tilaisuuteesi, niin tästä se löytyy!


Duo Töyssy & Tervaniemi nostaa juhlasi arvoon potenssiin 10. Tämän kaksikon keikalle saaminen onkin jo vaativampi asia molempien herrojen erittäin kovan kysynnän johdosta, mutta aina kannattaa yrittää! Sillä näiden kahden; suorastaan ylivertaisten muusikoiden yhteisesiintyminen hakee siis vertaistaan Suomen tähtitaivaan alla.

Monipuoliset kappalevalinnat, taitava musisointi, huumorin höystämät laulut tai jumalainen lauluääni yhdistettynä tyylikkääseen esiintymiseen ja tapa ottaa yleisönsä ovat suorastaan käsittämättömän erinomaisia!


Mikko"Tökä" Töyssy, huh aivan hengästyttää! Tämä mainio ja loistavan huumorintajun omaava mies tunnetaan lukuisista teatterirooleistaan ammattiteattereiden ja kesäteattereiden lavoilta. Hän on raivannut tiensä suomalaisten sydämiin "poikana" eli rakastettuna Kanada-maljana/ vakiopanelistina tv2:sen Villi Kortti ohjelmassa ja kauden 2020 voittajana MTV3 kanavan "Putous"- ohjelmassa. Mikon Putouksessa esittämä hahmo oli IS-lukijoiden ylivoimainen suosikki, koko kauden voittaja; virolainen Urmas Viilunk joka jakaa auliisti veroneuvoja suomalaisille yrittäjille. Takuuvarmaa viihdykettä yritystilaisuuksiin ja  pikkujouluihin!

Mikko Töyssy nähdään syksyllä 2020 tv:ssä Mtv3 -kanavalla uudessa sarjassa "Penkinlämmittäjät" sekä "Putous All Stars" kaudella. Myös useita teatteriproggigsia on luvassa.


Duo Töyssy & Tervaniemi on yrityksille ja tapahtumajärjestäjille silloin kun halutaan tilaisuuksissa tarjota parasta viihdykettä asiakkaille. Myös tapahtumajuonnot ja vaikkapa Urmas Viilunkin etäpalaveriviihde onnistuu.

* Urmaksen etäkonttorista räätälöityä taloushallinnon konsultaatiota yrityksille, yhdistyksille ja virastoille

* Urmas huomioi videoilla myös mm. syntymäpäiväsankareita.


Ravintolat - Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Tapahtumat - Etäpalaverit


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com