050 548 3210

 DUO TÖYSSY & TERVANIEMI

MIKKO TÖKÄ TÖYSSY


Kun tarvitset ylivertaista viihdyttämistä tilaisuuteesi, niin tästä se löytyy!


Duo Töyssy & Tervaniemi nostaa juhlasi arvoon potenssiin 10. Tämän kaksikon keikalle saaminen onkin jo vaativampi asia molempien herrojen erittäin kovan kysynnän johdosta, mutta aina kannattaa yrittää! Sillä näiden kahden; suorastaan ylivertaisten muusikoiden yhteisesiintyminen hakee siis vertaistaan Suomen tähtitaivaan alla.

Monipuoliset kappalevalinnat, taitava musisointi, huumorin höystämät laulut tai jumalainen lauluääni yhdistettynä tyylikkääseen esiintymiseen ja tapa ottaa yleisönsä ovat suorastaan käsittämättömän erinomaisia!


Mikko"Tökä" Töyssy, huh aivan hengästyttää! Tämä mainio ja loistavan huumorintajun omaava mies tunnetaan lukuisista teatterirooleistaan ammattiteattereiden ja kesäteattereiden lavoilta. Hän on raivannut tiensä suomalaisten sydämiin "poikana" eli rakastettuna Kanada-maljana tv2:sen Villi Kortti ohjelmassa ja nyt tammikuussa MTV3 kanavalla alkanut "Putous". Mikon Putouksessa esittämä hahmo on IS-lukijoiden ylivoimainen suosikki; virolainen Urmas Viilunk joka jakaa auliisti veroneuvoja suomalaisille yrittäjille. Takuuvarmaa viihdykettä yritystilaisuuksiin ja tulevan kauden pikkujouluihin!


Duo Töyssy & Tervaniemi on yrityksille ja tapahtumajärjestäjille silloin kun halutaan tilaisuuksissa tarjota parasta viihdykettä asiakkaille. Myös tapahtumajuonnot.


Pyydä tarjous!

Ravintolat - Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com