050 548 3210

 DUO TÖYSSY & TERVANIEMI


Jos tarvitset ylivertaista viihdyttämistä tilaisuuteesi, niin tästä se löytyy!


Duo Töyssy & Tervaniemi on kerrassaan mainioiden nuorten pirkanmaalaismiesten kokoonpano. Tämän kaksikon keikalle saaminen onkin jo vaativampi asia molempien herrojen erittäin kovan kysynnän johdosta, mutta aina kannattaa yrittää! Sillä näiden kahden; suorastaan ylivertaisten muusikoiden yhteisesiintyminen hakee vertaistaan Suomen tähtitaivaan alla.

Monipuoliset kappalevalinnat, taitava musisointi, huumorin höystämät laulut tai jumalainen lauluääni ei riitä tälle kaksikolle. Ei, ei riitä ei. Myös esiintyminen ja tapa ottaa yleisönsä ovat suorastaan käsittämättömän loistavia!


Mikko Töyssy, huh aivan hengästyttää! Tämä mies tunnetaan lukuisista teatterirooleistaan ammattiteattereiden ja kesäteattereiden lavoilta. Nyt viimeisimpänä hän on raivannut tiensä suomalaisten sydämiin poikana eli tuona niin rakastettuna Kanada-maljana tv2:sen Villi Kortti ohjelmassa.


Duo Töyssy & Tervaniemi on yrityksille ja tapahtumajärjestäjille kun halutaan tilaisuuksissa tarjota parasta viihdykettä asiakkaille. Mahdollisuus myös kokoillan pakettiin näiltä herroilta; Duo Töyssy & Tervaniemi, juonnot sekä loppuillan bilebändivedot.


Ravintolat - Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com