050 548 3210

Rockwalli Duo

Rockwalli Duo MiminTalli Oy

Kuva: Jussi Tervanen


Suomirock/-poposastoa bileversioina tämän päivän hiteistä aina kovimpiin bailubiiseihin huippurennolla ja -positiivisella asenteella.


Tämä Duo villitsee kaikki kuulijansa hauskoilla jutuillaan ja kertakaikkisen hurmaavalla käytöksellään ja heiltä taittuu tarvittaessa lähes kaikki! Nämä hurmurit toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa aina baareista ja yksityiskodeista firman pikkujouluihin asti.


”Uskomattoman ammattitaitoisia ja ymmärtävät mitä on asiakaspalvelu ravintola-alalla” ”Eivät hifistelleet istuen vaan eläytyivät täysillä” "Minulla on vuosien saatossa ollut kymmeniä esiintyjiä ja tämä Rockwalli Duo oli ensimmäinen joka toimi täydellisesti ja sekä minä että asiakkaat tykkäsivät. Otetaan ehdottomasti uudelleen" …Tätä listaa voisi vaan jatkaa ja jatkaa, niin ammattitaitoisista viihdyttäjistä on kyse!


Sekä Valtteri Aaltonen että Sampsa Rättäri tai joku muu Rockwallissa vaikuttanut muusikko ovat musiikkialan ammattilaisina tulleet tutuiksi myös erilaisista musikaali-, radio- ja tv-esiintymisistään.


Soita, tilaa ja saa parhaat bileet, nämä hurmurit toimivat tilaisuudessa kuin tilaisuudessa aina baareista, yksityiskodeista firman pikkujouluihin asti.

Keikkatiedustelut: 

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210


Rockwalli Duo MiminTalli Oy

Kuva: Jussi Tervanen


Rockwalli Duo MiminTalli Oy

Kuva: Sakari Partio


Rockwalli Duo MiminTalli Oy


Rockwalli Duo MiminTalli Oy