E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Hervoton Stand up ilta

Hervoton Stand up ilta tuo huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa niin yksityistilaisuuksiin, ravintoloihin kuin "seurojen taloillekin". Luvassa on lähes parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria kahdelta Suomen huippukoomikolta sekä vierailijoilta.


Peter Sapiano ei ole vain kanadalais-maltalais-suomalainen Marion ja Luigin kadonnut velipuoli, vaan ennen kaikkea hersyvän hauska mies, joka havainnoi elämäänsä ja suomalaista yhteiskuntaa hellästi mutta lujasti. Tätä energistä ja sympaattista metri-Heikkiä ei voi olla rakastamatta. Peter on viihdyttänyt Suomen stand up -lavoja jo vuosia ja hän on tuttu mm. Naurun Tasapainosta 2. kaudelta ja 2018 Nelosen stand upista.


Helena Pöllänen on superenerginen koomikko. Tämä kroonisesta puheripulista kärsivä komedianne ei jätä yleisöä rauhaan, mutta ei kuitenkaan kieron savolaisen geenejä kantavana nuorehkona naisena ole kuitenkaan se kaikista v-mäisin ämmä.


Vaalea ja suhteellisen kiltin näköinen ulkokuori saattaa pettää, sillä Pölläsen jutut ovat välillä kuin raavaalla rekkamiehellä. Mielenkiintoinen kombo, joka kannattaa ehdottomasti nähdä livenä! Helena on esiintynyt mm. Moskovassa ja Englannissa. Pöllänen on tuttu naama 3. kauden Naurun Tasapainosta ja Villin Kortin 1. kaudelta.

Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Ravintolat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com