050 548 3210

Showt ja teemaohjelmat ovat aakkosjärjestyksessä. Nimeä klikkaamalla pääset tarkempaan esittelyyn.

ELVIS GOSPEL & JOULU

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.


Elvis Gospel joulu MiminTalli Oy

Kirkkokonserttien ohjelmisto koostuu pääosin Elviksen tunnetuksi tekemistä gospel-kappaleista. Joulukonserteissa mukana on myös kaikkien tuntemia joululauluja.


ELVIS VIHKIMISSEREMONIA

Häätilaisuudet ja syntymäpäivät, erilaiset tapahtumat ja erikoistilaisuudet!


Elvis vihkiseremonia MiminTalli Oy

Häätilaisuuksissa ”Elvis”, eli Aron toimittaa hääparin ”vihkimisen” Las Vegas-tyyliin!  Voit tilata "Elviksen" myös seremoniamestariksi esimerkiksi häihin tai syntymäpäiville.


HIETASET

Suomen ehdottomasti arvostetuimpiin ja rakastettavimpiin tenoreihin kuuluva Pentti Hietanen konsertoi  yhdessä äärimmäisen taitavan ja ihastuttavan perheensä kera. 

Hietaset MiminTalli Oy

Hietasten perheen konsertti rakentuu mm. sekä koti- että ulkomaisista viihde- ja rockmusiikin helmistä vaikkapa kirkkokonsertteihin. 

Kappaleissa liikutaan monipuolisesti tenorilauluista ja suomalaisista sekä kansainvälisistä hiteistä rokkiin eli Granadasta Deep Purplen Burniin.


HENRIIKKA ROO

Painovoimaa uhmaava show on rakennettavissa hyvinkin erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin aina salonkikelpoisista gaalatilaisuuksista ja koko perheen tapahtumista vaikkapa lentävään tankoon nostimella.

Henriikka Roo MiminTalli Oy

Tankotanssiesitykset, standup-maisen hauskat haastattelut Henriikan urasta ja tankotanssista yleisesti. Tankotanssin pika-alkeet osana ohjelmaa, leikkimieliset tankotanssikilpailut sekä Meet&Greet&Pole -tapaamiset eli vieraat voivat tulla myös itse kokeilemaan tangossa roikkumista tai ottamaan kaverikuvaa yhdessä Henriikan kanssa.

HERVOTON STAND UP ILTA

kanadalais-maltalais-suomalainen Marion ja Luigin kadonnut velipuoli ; Peter Sapiano sekä superenerginen ja kroonisesta puheripulista kärsivä komedianne Helena Pöllänen ystävineen naurattavat ohjelmistoillaan vaativampaakin kansaa.

Hervoton stand up -ilta

Hervoton Stand up ilta tuo huippukoomikot viihdyttämään ja naurattamaan kansaa niin yksityistilaisuuksiin, ravintoloihin kuin "seurojen taloillekin". Luvassa on lähes parituntinen pläjäys hersyvän hauskaa huumoria kahdelta Suomen huippukoomikolta sekä vierailijoilta.

ISIEMME TEOKSET

Tunnettujen tamperelaisten muusikoiden vesat, eli ne omien vanhempiensa kaikkien arvokkaimmat teokset esittävät mieluisimpiaan kappaleita isiensä tuotannosta. 


Isiemme teokset MiminTalli Oy

Isänpäivänä tunnetut rokki-isät saivat viettää juhlapäiväänsä loppuunmyydyn Tampere-talon katsomosta käsin. Koko kansan tuntemien taiteilijoiden sijaan parrasvaloissa loistavat heidän lahjakkaat lapsensa, jotka esittävät isiensä tunnettuja teoksia. Tämä show on myytävänä myös sovelletuin osin mm. yritystilaisuuksiin.


ISKELMÄN TAIKAA

Taitavat ja miellyttäväkäytöksiset tamperelaissolistit Jani Koskinen, Jennika Vikman ja Juha Hildèn esittävät nostalgisia kappaleita vuosikymmenten takaa sisältäen kaikille tuttuja sävelmiä sekä joukossa myös harvinaisia harvemmin kuultuja helmiä. Säestyksestä vastaa Rantavahdit.

Iskelmän taikaa MiminTalli Oy

Unohtumatonta Iskelmän taikaa tuo tyylikkäästi nostalgisia kappaleita yleisönsä kuultaviksi. Tässä lämminhenkisessä ja taidokkaassa esityksessä kuullaan tuotantoa mm. sellaisilta artisteilta kuin Olavi Virta, Laila Kinnunen, Topi Sorsakoski, Ragni Malmstèn, Agents, Brita Koivunen, Kari Tapio.

Iskelmän taikaa soveltuu erinomaisesti mm. Show & Diner tilaisuuksiin, konserttilavoille sekä erilaisiin tapahtumiin.

JUSSI & VALTTERI AALTONEN SHOW

Shown päätähtinä loistavat Isä Jussi ja poika Valtteri haastaen toisiaan Manse- ja Suomirockin musiikilliseen mittelöön.


Jussi ja Valtteri Aaltonen Show MiminTalli Oy

Artistien iloisella asenteella, keskinäisellä kemialla ja toistensa tuntemuksella pääsee yleisökin vahvasti mukaan nauttimaan tästä huikeasta illasta kera parhaimpien kappaleiden ja aidon rockelämyksen.


VIVA LAS VEGAS! -SHOW

Viva Las Vegas! –show:ssa voit tavata ”Elvis Presleyn”, ”Roy Orbisonin” ja ”Marilyn Monroen” sekä kuulla heidän kuolemattomia hittejään.


Viva Las Vegas! -show MiminTalli Oy

Viva Las Vegas! -showssa näet mitä tapahtuu, kun ”Elvis”, ”Roy” ja ”Marilyn” tapaavat ensi kertaa toisensa. Luvassa on huikeita yksilösuorituksia sekä upeita yhteisnumeroita!


VOODOO

Mentalisti Jose Ahosen uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.


Voodoo - Jose Ahonen MiminTalli Oy

Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Vooodoo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.