050 548 3210

TIEDOTE 24.10.2018

ISIEMME TEOKSET - MIMINTALLI OY


Julkaisuvapaa

Aaltonen, Alatalot, Hautamäki, Mustajärvi ja Salo Tampere-talossa

Mikä yhdistää otsakkeen nimiä? Tietenkin se, että kaikki ovat tamperelaisia muusikoita ja heidän kaikkien isänsä ovat tunnettuja tamperelaisia muusikoita.

Isänpäivänä Tampere-talossa nähdään ja kuullaan ”Isiemme teokset” –niminen konsertti jossa tunnettujen tamperelaisten muusikoiden jälkipolvi esittää valitsemiaan kappaleita isiensä tuotannoista.

Konsertissa esiintyy solisti Valtteri Aaltonen Rockwallista esittäen isänsä Jussi Aaltosentuotantoa Mustista Enkeleistä. Mikko Alatalon pojista mukana lavalla on kolme, eli Aaro Alatalo Kormuksesta, Eero Alatalo Latauksesta ja Kalle Alatalo Hauli Brosista. Popedan Costello Hautamäen jälkipolvesta lavalla nähdään vanhempi; Jimi Hautamäki. Jimi tunnetaan Rockwallin ja Jonne Aaronin  rumpalina, sekä lukuisista kesäteatteripesteistään. Jimi nähtiin mm. viimekesänä supersuosion saavuttaneen Jari Sillanpään elämästä kertovan näytelmän orkesterin ”kapellimestarina” Valkeakoskella. 

Jenni Mustajärvi on laulaja sekä omien kappaleidensa sanoittaja ja esittää konsertissa isänsä Pate Mustajärven tuotantoa. Valentin Salo tunnetaan yhtyeensä Päättömät solistina ja Valentinilta kuullaan isänsä Heikki Salon tuotantoa Miljoonasateesta. Konsertin juontaa tämän kauden Idolsistakin tuttu  Lassi Viljanen.

Tampere-talossa tullaan kokemaan suuria tunteita, mutta myös viihtymään aidon rock´n´rollin parissa sillä suurin osa konsertissa kuultavista kappaleista on piirtynyt syvälle suomalaiseen sielunmaisemaan. Mikä onkaan enemmän tunteita herättävää ja sykähdyttävämpää kuin nähdä ja kuulla aito rakkaus ja välittäminen lapsilta omille isilleen.


Isiemme teokset - MiminTalli Oy

Kuva: Kalle Nieminen


Aika: Tampere-talo 11.11. 2018 klo 19.00, pieni sali

Sivut: https://tampere-talo.fi/tapahtumat/isiemme-teokset/ ja http://mimintalli.com/showt/isiemme-teokset  


Lisätietoa ja haastattelupyynnöt:

Mimi Mannila, p. 050-548 3210, mimi@mimintalli.com