Piippu Terassikahvilan aukioloajat, avataan vappuna 2024

AVAAMME JÄLLEEN VAPPUAATTONA 2024!

Lämmin kiitos kaudesta 2023

Piippu terassikahvila

KOSKEN RANNALLA

PIIPPU Terassikahvila kosken rannalla on aiemmin Vihavuoden Koskikahvila nimellä tunnettu upea anniskelukahvilaravintola entisen sahan voimalaitosrakennuksessa ja huoltohallissa.

Mahtava miljöö, kahden järven ja kahden kosken välissä kylässä joka jakaantuu kahteen maakuntaan; Pirkanmaahan ja Kanta-Hämeeseen.

Piipulla järjestetään ohjelmaa ja tapahtumia koko kesän.

Vanhan sahan alueella on paljon nähtävää ja koettavaa kaikenikäisille ja huumaava kosken pauhu viehättää aitoudellaan.

 

PIIPPU on monipuolinen kohde vierailla:

 

 • Luontokuvaajille; kosket, vesistöt, monipuolinen linnusto ja kasvusto.
 • Lapsiperheille, meiltä löytyy pienten lasten leikkialue, valtavia säynäviä joita on hieno ruokkia, tulistelupaikka ja monenmoista kivaa tekemistä; mm. lauta- ja pihapelejä.
 • Patikoijille; lyhyen matkan päässä vaelluskohde "Kukkosaari" jossa voi kodalla vaikka paistaa nuotiokahvit ja makkarat veden ääressä.
 • Ryhmille; meiltä voit tilata opastusta vaikkapa pienoiseen patikkaretkeen luonnonkauniiseen Kukkosaaren laavulle. Myös erilaiset yksityistilaisuudet ja tapahtumat sekä TYHY- että TYKY-paketit onnistuvat. Meiltä löytyy esiintyjät, kouluttajat ja ohjaajat sekä teltat, pöytä/penkkisetit ja kalusteet, tarvittaessa vaikkapa iso esiintymislava isompien tilaisuuksien järjestämiseen. 
 • Historiannälkäisille; Vihavuoden alue historiallisine arvoineen. Alueella aikoinaan sijainneen sahan entinen lämmittämörakennus piippuineen on museoituna ja paikassa sijaitsee nyt PIIPPU Terassikahvila. Saaren alueelta ja vesistöistä voit nähdä vielä jälkiä sahan olemassaolosta kuten myös kahvilan seinillä olevista vaihtuvista valokuvanäyttelyistä kylän ja sahan elämästä ennen muinoin.   Hauho-Seura ry:n vanha Myllymuseo
 • Veneilijöille ja vesiillä liikkujille; iso laituri (kylkikiinnitys - ei varauksia). Terassi jossa anniskeluoikeudet on aivan laiturin läheisyydessä. Yöpyminen 10€/vrk, sähkö 10€ vrk. Veneenlaskupaikat sekä Vihajärvelle / Kukkialle että Sappeejärvelle / Roineelle. Myös kevyempien veneiden tai vaikkapa kanoottien siirto järveltä toiselle onnistuu sitä varten rakennetulla käsivetoisella trailerilla. Kesän aikana lisäämme myös pienempien veneiden siirtopalvelun tilauksesta palveluvalikoimaan.
 • Pyöräilijöille; mahdollisuus ladata pyörää. Sähkö 10€/ lataus.
 • Aktiviteetteja kaipaaville; meiltä voit vuokrata kolmen istuttavan kajakin tai SUP-laudat, useita eri pihapelejä, rantalentis-, pieni uimaranta. Palveluja pyritään lisäämään tarpeen mukaan.
 • Hyvää ohjelmaa, musiikkia ja juomaa kaipaaville; kesäisin on paljon tapahtumia ja esiintyjiä PIIPPU Terassistagella. Huumoria, musiikkia, teemaohjelmia. Suurin osa esiintyjistä on lauantaisin klo 15 alkaen ja tapahtumiin on pääasiassa vapaa pääsy muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Joitakin tapahtumia on myös sunnuntaisin tai lauantai-iltaisin. Kannattaa tsekata tarkemmat ohjelmatiedot!
 • Anniskeluoikeudet!

 • Motoristeille; Vihavuosi on upean mutkaisien asfaltoitujen teiden päässä. Reitillä näet maalaismaisemaa parhaimmillaan. Vihavuosi on lähes saman matkan päässä niin Hämeenlinnasta, Lahdesta kuin Tampreeltakin. Viimeinen n.  3 km osuus on hiekkatietä. Vihavuoden saaressa on hyvät mahdollisuudet pysäköintiin.
 • Motoristikahvila kesä - elokuussa on keskiviikkoisin klo 17 - 20.00
 • Koiraperheille; meille koirat ovat tervetulleita! Talovväkee on POPPIS, 4v. leikattu monirotuinen uros. Koirakahvilat käynnistyvät kesäkuussa tiistaisin 4.6. alkaen  klo 13 - 16.
 • Päiväkävijöille ja kahvittelijoille; sämpylät, pullat ja pikkusuolaiset; mm. pulled pork- hampurilaiset, hot dogit ja höydärit löydät meidän listoilta. Lisäksi leppoisa tunnelma mahdollistaa kuulumisien vaihdon vaikkapa päivän tapahtumista muiden vieraiden kesken.
 • Illaistujille; iso TV, musiikkilistalle voit esittää toiveita. Anniskelu onnistuu, meiltä löytyy sekä miedot että väkevät juomat.
 • Torimyyjille: Iltatorit on lopetettu mutta kesälle 2024 tullaan järjestämään 1-2 isompaa toritapahtumaa. Myyntipaikat ovat ilmaisia. Myös kirpputorimyyjät ovat tervetulleita.

 • Taiteen ystäville; entisen lämmittämön tiloissa upeita, vaihtuvia taidenäyttelyitä kesäkuun alusta alkaen.
 • Asuntoautoilla tai matkailuvaunuilla liikkuville: Meille valmistuu Matkaparkki. Valitettavasti ei sähköä tai muita palveluja, mutta pidetään alue siistinä ja PIIPPU Terassikahvilan aukiollessa sen palvelut ovat käytettävissä. Yöpyminen 10€ yö, maksu PIIPPU Terassikahvilaan. Muina aikoina alue normaalissa pysäköintikäytössä. puh. 050-548 3210.

 

PIIPPU Terassikahvilan ohjelmatiedot löydät täältä!

 

Haluatko erilaisen TYHY-päivän? Tai järjestää rennon tapahtuman luonnon helmassa? Meiltä löytyy tapahtumakalusteet, mobiili esiintymislava, esiintyjät, ohjaajat ja luennoitsijat - soita ja rakennetaan uniikki ohjelma juuri teidän tarpeisiin.

 

Mimi / 050-548 3210 tai mimi@mimintalli.com / piippu.vihavuosi@gmail.com

Vihavuoden alue, matkailukohde Tiedustele esiintyjiä!

Liity MiminTalli Oy:n ja Ohjelmamyynti.fi -sivuston postituslistalle

Tilaa uutiskirje!