jouluohjelmistot

Upeita jouluohjelmia ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin

 

Pikkujouluihin löytyy esiintyjät ja ohjelmistot laajalla skaalalla MiminTalli Oy:n artisti- ja ohjelmarosterista. Tältä sivulta löydät osan meidän jouluteemaisista esityksistä. Kaikkia ohjelmistoja on mahdollisuus räätälöidä myös tilaisuuden ja asiakaskunnan mukaan.

Pyydä tarjous!

TUTUT JOULULAULUT RENNOSTI YHTEISLAULUINA

Laulattajana toimii Hauli Bros yhtyeen upeaääninen ja karismaattinen solisti Juri Lindeman. Juri soittaa kitaraa ja laulattaa yhdessä kosketinsoittajan kanssa yleisöä. Laulujen sanat ovat mukana tilaisuuksissa. Ohjelma toimii erinomaisesti mm. kauppakeskuksissa, isoissa yleisötilaisuuksissa sekä hieman erilaisena ohjelmanumerona mm. yritystilaisuuksissa. Kappalevalikoima pitää sisällään myös iloisempia joululauluja.

Tutut joululaulut rennosti yhteislauluina

ELVIS GOSPEL JOULUKONSERTTI

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.

Elvis Gospel kirkkokonsertti

A VERY MERRY CHRISTMAS SHOW

Tyylikkäästi toteutettu A Very Merry Christmas Show on Elviksen joulumusiikin ympärille rakentuva joulukonsertti. Tämä hyvällä maulla toteutettu konsertti tarjoaa elämyksen, joka Elviksen musiikin myötä rakentaa siltaa eri sukupolvien välille ja Elviksen tunnetuimpien hittien ja koskettavien hengellisten laulujen yhdistelmänä. Taustabändinä toimii 4-henkinen Cool Company. Kyseessä voi olla lyhyt ja pienimuotoinen ohjelmanumero tai kokonainen konsertti. Ohjelma voidaan toteuttaa sekä soolona että bändillä ja esityksen kesto voi kokonaisuudesta riippuen olla 15 – 75 min.

A Very Merry Christmas Show

OHJELMAA PIKKUJOULUIHIN
Ammattitaitoiset esiintyjät juontajista stand up-koomikoihin, jouluisista lauluesityksistä ja lasten askarteluhetkistä ysärishown kautta manserockiltoihin ja tankotanssiin tai yhteislauluilloista drag artisteihin.

Jouluisia esiintyjiä pikkujouluihin

JOULUPUKKI

Aidot Joulupukkikaksoset (myös yksittäin) tilaisuuksiin ja tapahtumiin pääkaupunkiseudulle.

Joulupukit tapahtumiin Helsinki, Espoo, Vantaa Pääkaupunkiseudulle aito joulupukki

TAAGE & TUOMAS GOES CHRISTMAS

Taage Laiho & Tuomas Riihimäki
 
 Perinteisiä joululauluja pianon säestyksellä.
 
 Taage Laiho on suomalainen heavy metal -laulaja. Hän toimii mm. Kilven ja sooloyhtyeensä Taagen laulajana. Hän on laulanut myös Aventur-kuoron joululevyllä.
 
 Laiho toimii myös turkulaisen heavy metal -yhtye Hevinkeliumin solistina. Hevinkelium on tullut tunnetuksi metallimusiikiksi sovittamistaan virsistä. Hän toimi myös esilaulajana Suomen ensimmäisessä metallimessussa Helsingin Temppeliaukion kirkossa vuonna 2006.
 

Kirkkokonsertti, joululaulukonsertti

JOULUTAIVAS TÄHTINEEN - Johanna Debreczeni, Jouko Enkelnotko, Henna Leppänen

Tämä taitava ja hurmaava trio yhdistää musiikilliset taitonsa ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja yllätyksellinen. Tässä kolmikossa on triplasti hehkuvaa ja vastustamatonta diiva-energiaa! 

https://www.youtube.com/watch?v=-kWQcC2uUkE

 https://www.youtube.com/watch?v=Bq3dILeHCFk

 https://hennaleppanen.fi/musiikki

JOULUKONSERTTI - KIRKKOKONSERTTI JOULUUN

ELWIIRA JA PIETUTONTTU

Elwiira-tonttu on pirtsakan hyväntuulinen ja lämminhenkinen tonttu kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
 
 Elwiira-tontulta sujuu perinteinen tonttuilu, hyvänmielen läsnäolo ja joulutapahtumien hostaus. Hän voi myös laulaa ja laulattaa joululauluja joko yksin ilman säestystä tai yhdessä säestävän Pietu-tontun kanssa.
 Elwiira voi saapua paikalle jakamaan joululahjoja tai vaikka leikittämään lapsia.

Elwiira-tonttu apulaiseksi joulutapahtumiin Elwiira-tonttu ja Pietutonttu laulaa ja laulattaa

JOULUPUKIT TAPAHTUMIIN

Ammattitaitoiset joulupukit erilaisiin joulutapahtumiin, kauppakeskuksiin, toreille ja vaikkapa joulumyyjäisiin. Joulupukkeja löytyy myös kielitaitoisina.

Joulupukki Kokkola, Vaasa, Oulu, Kalajoki, Raahe Joulupukki Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tampere, Akaa

KIPI & HILTTON TONTTUORKESTERI

Tonttuorkesteri voi viihdyttää joulujuhlissa ja tapahtumissa perinteisillä joululauluilla (Akustinen kitara & basso, laulua, haetar ja cajon/virppa/ym. kilkuttimet)
 Viihdyttäjinä: Kipi Toljander & muut punanenät 

KIPI TOLJANDER & TONTTUORKESTERI

TAIKAMAAN JOULU

 

Taikamaan joulu tempaisee katsojat mukaansa lumoavaan satumaailmaan, jossa Tuulispää ja Hauskis yhdessä levittävät joulun taikaa ja riemua.

 

"Koe lumoava joulutaika, kun Lohikäärmeprinsessa Tuulispää ja hänen veikeä Lohikäärmekoiransa Hauskis saapuvat Taikamaasta ilahduttamaan ja liikuttamaan lapsia! Tämä jouluinen esitys tarjoaa Tuulispään omia ja perinteisiä joululauluja, hupsun hauskaa hassuttelua sekä tietenkin joulun taikaa. Tuulispään valovoimainen esiintyminen ja Hauskiksen pörröinen olemus hurmaavat yleisön takuuvarmasti! Lisäksi esityksessä nähdään pieniä taikatemppuja, ja lapset pääsevät osallistumaan monin tavoin. Mielenkiintoa riittää aina loppuhuipennukseen asti.🎄✨

 

Tervetuloa mukaan tähän unohtumattomaan jouluseikkailuun, joka täynnä taikaa, iloa ja yhteistä hauskanpitoa. 

 

Esityksen kesto on n.30min ja sen lisäksi voidaan järjestää Meet & greet-hetki, jolloin lapset pääsevät tervehtimään hahmoja ja saavat kivat fanikortit ja voivat tehdä vaikka Taikurin-ilmapalloja.

Taikamaan joulu on ohjelmaa lapsille

JOULUTONTTUASIAIN TOIMISTO

Toimistossa puuhaillaan jouluisia asioita. Joulujuhlien ehdoton ohjelmanumero, jossa lapset pääsevät elämyksellisesti osalliseksi ohjelmaa laulaen ja mm. Lucia- kynttiläkulkueeseen. 

Jouluisia askareita lapsille

LAULAVA JOULUPUKKI -

JOULUINEN MUSIIKKIESITYS

Joulupukki esittää rakastettuja joululauluja rokkaavina versioina kitaralla säestäen ja leikittää yleisöä laululeikein. Musiikin lomassa Pukki kertoilee terveisiä Korvatunturilta ja onpa mukana yllätysvieraskin! Leppoisa ja hyväntuulinen esitys ei sisällä uskonnollisia joululauluja.
 
 Joulupukkina esiintyy kokenut lasten viihdyttäjä, turkulainen muusikko Valtteri Virtanen.

Jouluinen musiikkiesitys

JOULUPUKIN, MESTARITONTUN JA KARRI KALKKUNAN JOULUSHOW

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

 2023 uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

 Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

 Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...

 Show'hun kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

 

HUIKEA JOULUSHOW lapsille

POSETIIVARIT - JOULUMUSIIKKIA POSETIIVILLA

Posetiivarit Kiviaho on ihastuttava eläkeläispariskunta joka soittaa posetiivimusiikkia Motzartista ABBaan ja tietenkin myös lastenlauluja sekä joululauluja ym.
 Heillä on n. 40 soittonauhaa joissa jokaisessa on 4-7 kappaletta.
 
 Posetiivimusiikki saa ihmiset hyvälle tuulelle ja se soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin toritapahtumista lastentilaisuuksiin tai vaikkapa jouluisiin kauppakeskustapahtumiin. 

POSETIIVAREILTA JOULUMUSIIKKIA

PAHA PUKKI -

PAHAT PUKIT

Bad Santa on aivan kulttihahmo useissa aikuisten joulutilaisuuksissa. "Paha Pukki" on räävitön, röyhkeä, hauska eli kaikkea sitä mitä perinteinen pukki ei ole. Meiltä löytyy useita eri "Paha Pukki" -hahmoja eri puolilla Suomea. Sisältöä räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

Bad Santa DJ Paha Pukki Bad Santa joulutapahtumiin
Paha Pukki stand up komediaa

DIVINE XMAS SHOW

SENSUELLIA NAISENERGIAA - DIVINE DANCERS!

Tanssilajimme on erittäin trendikäs ja pinnalla oleva Heels, ja show rakentuu taidokkaista, viihdyttävistä ja naisenergiaa, sekä näyttävyyttä tihkuvista tanssinumeroista, jotka eivät varmasti jätä yleisöä kylmäksi.

Joulushow