050 548 3210

jouluohjelmistot

Upeita jouluohjelmia ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin

 

Pikkujouluihin löytyy esiintyjät ja ohjelmistot laajalla skaalalla MiminTalli Oy:n artisti- ja ohjelmarosterista. Tältä sivulta löydät osan meidän jouluteemaisista esityksistä. Kaikkia ohjelmistoja on mahdollisuus räätälöidä myös tilaisuuden ja asiakaskunnan mukaan.

Pyydä tarjous!

TUTUT JOULULAULUT RENNOSTI YHTEISLAULUINA

Laulattajana toimii Hauli Bros yhtyeen upeaääninen ja karismaattinen solisti Juri Lindeman. Juri soittaa kitaraa ja laulattaa yhdessä kosketinsoittajan kanssa yleisöä. Laulujen sanat ovat mukana tilaisuuksissa. Ohjelma toimii erinomaisesti mm. kauppakeskuksissa, isoissa yleisötilaisuuksissa sekä hieman erilaisena ohjelmanumerona mm. yritystilaisuuksissa. Kappalevalikoima pitää sisällään myös iloisempia joululauluja.

Tutut joululaulut rennosti yhteislauluina

ELVIS GOSPEL JOULUKONSERTTI

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.

Elvis joulukonsertti

OHJELMAA PIKKUJOULUIHIN
Ammattitaitoiset esiintyjät juontajista stand up-koomikoihin, jouluisista lauluesityksistä ja lasten askarteluhetkistä ysärishown kautta manserockiltoihin ja tankotanssiin tai yhteislauluilloista drag artisteihin.

Jouluisia esiintyjiä pikkujouluihin

JOULUPUKKI

Aidot Joulupukkikaksoset (myös yksittäin) tilaisuuksiin ja tapahtumiin pääkaupunkiseudulle.

Joulupukit tapahtumiin Helsinki, Espoo, Vantaa Pääkaupunkiseudulle aito joulupukki

TAAGE & TUOMAS GOES CHRISTMAS

Taage Laiho & Tuomas Riihimäki
 
 Perinteisiä joululauluja pianon säestyksellä.
 
 Taage Laiho on suomalainen heavy metal -laulaja. Hän toimii mm. Kilven ja sooloyhtyeensä Taagen laulajana. Hän on laulanut myös Aventur-kuoron joululevyllä.
 
 Laiho toimii myös turkulaisen heavy metal -yhtye Hevinkeliumin solistina. Hevinkelium on tullut tunnetuksi metallimusiikiksi sovittamistaan virsistä. Hän toimi myös esilaulajana Suomen ensimmäisessä metallimessussa Helsingin Temppeliaukion kirkossa vuonna 2006.
 

Kirkkokonsertti, joululaulukonsertti

JOULUTAIVAS TÄHTINEEN - Johanna Debreczeni, Jouko Enkelnotko, Henna Leppänen

Tämä taitava ja hurmaava trio yhdistää musiikilliset taitonsa ensimmäistä kertaa tänä syksynä. Kahden kaunisäänisen laulajan ja taiturillisen harmonikkataiteilijan joulukonsertti on lumoava ja yllätyksellinen. Tässä kolmikossa on triplasti hehkuvaa ja vastustamatonta diiva-energiaa! 

https://www.youtube.com/watch?v=-kWQcC2uUkE

 https://www.youtube.com/watch?v=Bq3dILeHCFk

 https://hennaleppanen.fi/musiikki

JOULUKONSERTTI - KIRKKOKONSERTTI JOULUUN

ELWIIRA JA PIETUTONTTU

Elwiira-tonttu on pirtsakan hyväntuulinen ja lämminhenkinen tonttu kaikenlaisiin tilaisuuksiin.
 
 Elwiira-tontulta sujuu perinteinen tonttuilu, hyvänmielen läsnäolo ja joulutapahtumien hostaus. Hän voi myös laulaa ja laulattaa joululauluja joko yksin ilman säestystä tai yhdessä säestävän Pietu-tontun kanssa.
 Elwiira voi saapua paikalle jakamaan joululahjoja tai vaikka leikittämään lapsia.

Elwiira-tonttu apulaiseksi joulutapahtumiin Elwiira-tonttu ja Pietutonttu laulaa ja laulattaa

JOULUPUKIT TAPAHTUMIIN

Ammattitaitoiset joulupukit erilaisiin joulutapahtumiin, kauppakeskuksiin, toreille ja vaikkapa joulumyyjäisiin. Joulupukkeja löytyy myös kielitaitoisina.

Joulupukki Kokkola, Vaasa, Oulu, Kalajoki, Raahe Joulupukki Hämeenlinna, Riihimäki, Hyvinkää, Tampere, Akaa

KIPI & HILTTON TONTTUORKESTERI

Tonttuorkesteri voi viihdyttää joulujuhlissa ja tapahtumissa perinteisillä joululauluilla (Akustinen kitara & basso, laulua, haetar ja cajon/virppa/ym. kilkuttimet)
 Viihdyttäjinä: Kipi Toljander & muut punanenät 

KIPI TOLJANDER & TONTTUORKESTERI

TONTTU-TOHELO

Tonttu-Tohelo on musiikin monitoimikone.
 
 Tonttu-Tohelolle sattuu ja tapahtuu ja hän tuottaa hyvää mieltä musisoimalla tuttuja joululauluja kaikenlaisissa tilaisuuksisssa. 

Musisoiva tonttu tohelo

JOULUTONTTUASIAIN TOIMISTO

Toimistossa puuhaillaan jouluisia asioita. Joulujuhlien ehdoton ohjelmanumero, jossa lapset pääsevät elämyksellisesti osalliseksi ohjelmaa laulaen ja mm. Lucia- kynttiläkulkueeseen. 

Jouluisia askareita lapsille

LAULAVA JOULUPUKKI -

JOULUINEN MUSIIKKIESITYS

Joulupukki esittää rakastettuja joululauluja rokkaavina versioina kitaralla säestäen ja leikittää yleisöä laululeikein. Musiikin lomassa Pukki kertoilee terveisiä Korvatunturilta ja onpa mukana yllätysvieraskin! Leppoisa ja hyväntuulinen esitys ei sisällä uskonnollisia joululauluja.
 
 Joulupukkina esiintyy kokenut lasten viihdyttäjä, turkulainen muusikko Valtteri Virtanen.

Jouluinen musiikkiesitys

JOULUPUKIN, MESTARITONTUN JA KALE KALKKUNAN JOULUSHOW

Kaukana pohjoisessa Korvatunturilla asuu tuttu punanuttu ystävineen. Tänä jouluna hän aikoo repäistä oikein kunnolla ja lähteä lapsia ilahduttavalle kiertueelle! Mukaan lähtee Mestaritonttu ja salamatkustajana kapsäkkiin livahtaa myös hulvaton ja rämäpäinen Kale Kalkkuna. Eksyypä pukin laukkuun mukaan myös kitara, mandoliini, vetopasuuna, jättisaippuakuplantekovälineet sekä kaikkien yllätykseksi jopa räppilasit…
 
 Lapsia osallistava, hauska ja vauhdikas joululaulushow, josta ei yllättäviä käänteitä puutu! Shown ovat kehitelleet vantaalaiset identtiset kaksoset, joiden taustalla on pitkä ura varhaiskasvatuksessa, muusikkoina, teatterintekijöinä sekä tietenkin Joulupukkeina. Tämä esitys on hiottu viimeisen päälle pukuja, maskeja, musiikkia ja kalkkunanuken sulkahöyhentä myöten.
 
 Pakettiin kuuluu Pukin, tontun ja Kale Kalkkunan vastaanotto shown jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa. 

HUIKEA JOULUSHOW

POSETIIVARIT - JOULUMUSIIKKIA POSETIIVILLA

Posetiivarit Kiviaho on ihastuttava eläkeläispariskunta joka soittaa posetiivimusiikkia Motzartista ABBaan ja tietenkin myös lastenlauluja sekä joululauluja ym.
 Heillä on n. 40 soittonauhaa joissa jokaisessa on 4-7 kappaletta.
 
 Posetiivimusiikki saa ihmiset hyvälle tuulelle ja se soveltuu monenlaisiin tilaisuuksiin toritapahtumista lastentilaisuuksiin tai vaikkapa jouluisiin kauppakeskustapahtumiin. 

POSETIIVAREILTA JOULUMUSIIKKIA

PAHA PUKKI -

PAHAT PUKIT

Bad Santa on aivan kulttihahmo useissa aikuisten joulutilaisuuksissa. "Paha Pukki" on räävitön, röyhkeä, hauska eli kaikkea sitä mitä perinteinen pukki ei ole. Meiltä löytyy useita eri "Paha Pukki" -hahmoja eri puolilla Suomea. Sisältöä räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

Bad Santa DJ Paha Pukki Paha Pukki stand up komediaa