050 548 3210

jouluohjelmistot

Upeita jouluohjelmia ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin


Pikkujouluihin löytyy esiintyjät ja ohjelmistot laajalla skaalalla MiminTalli Oy:n artisti- ja ohjelmarosterista. Tällä sivustolla on eriteltynä jouluteemaiset esitykset. Kaikkia ohjelmistoja on mahdollisuus räätälöidä myös tilaisuuden ja asiakaskunnan mukaan.

Pyydä tarjous!
Tutut joululaulut rennosti yhteislauluina - MiminTalli Oy

TUTUT JOULULAULUT RENNOSTI YHTEISLAULUINA

Laulattajana toimii Hauli Bros yhtyeen upeaääninen ja karismaattinen solisti Juri Lindeman. Juri soittaa kitaraa ja laulattaa yhdessä kosketinsoittajan kanssa yleisöä. Laulujen sanat ovat mukana tilaisuuksissa. Ohjelma toimii erinomaisesti mm. kauppakeskuksissa, isoissa yleisötilaisuuksissa sekä hieman erilaisena ohjelmanumerona mm. yritystilaisuuksissa. Kappalevalikoima pitää sisällään myös iloisempia joululauluja.

Pikkujouluohjelmaa - MiminTalli Oy

OHJELMAA PIKKUJOULUIHIN
Ammattitaitoiset esiintyjät juontajista stand up-koomikoihin, jouluisista lauluesityksistä ysärishown kautta manserockiltoihin ja tankotanssiin tai yhteislauluilloista drag artistiin.

Elvis gospel joulukonsertti

ELVIS GOSPEL JOULUKONSERTTI

Elvis gospel on tyylikkäästi toteutettu ohjelma, joka perustuu Elviksen tunnetuksi tekemiin gospel-kappaleisiin. Joulun aikaan ohjelmistossa on mukana myös joululauluja.

Joulupukki - MiminTalli Oy

JOULUPUKKI

Aidot Joulupukkikaksoset (myös yksittäin) tilaisuuksiin ja tapahtumiin Etelä-Suomen alueelle.