E-mail: mimi@mimintalli.com / tel. 050-548 3210

Minttu-Kissa ja Pulputinpannu

Minttu-Kissa MiminTalli Oy


Ihanan iloinen Minttu-Kissa halaa ja laittaa lapset liikkumaan!

Vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!


Minttu-Kissa on Pikku Kakkosestakin tutun Pulputinpannun jäsen, joka leikittää ja laulattaa yleisöään iloisesti lasten- ja koko perheen tapahtumissa yhdessä bändinsä Pulputinpannu -orkesterin kanssa. Pulputinpannu -orkesteri on tietenkin hauvoista eli koirista koostettu aivan huipputason bändi joka loihtii ilmoille iloisia, jännittäviä ja vauhdikkaita säveliä laulettavaksi ja tanssittavaksi.


Minttu-Kissan voit tilata tapahtumaan suuren suuren Pulputinpannu soittojoukon kera tai yhden Pulputinpannu-soittajahauvan kanssa tai ihan vaikka yksinkin. Silloin Mintulla on mukana tuo suuri bändi pienessä IPodissa.  


Minttu-Kissa laulaa ja laulattaa, leikkii ja leikittää, laittaa vaikka kokonaisen hallin hyppimään, tanssimaan, laulamaan ja nauramaan. Minttu-Kissa tulee mielellään pienempiinkin tapahtumiin vaikka yksin.


Minttu-Kissan kivaan päivään kuuluu vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!

Mukaan otetaan hauskoja leikkivälineitä; pienempiä taikka suurempia. Aidosti kiva, lapsilähtöinen ohjelma ja tapahtuma – soita ja kysy tarjousta niin rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus!


Keikkatiedustelut:

mimi@mimintalli.com/ puh. 050-548 3210


Minttu-Kissa MiminTalli Oy


Minttu-Kissa MiminTalli Oy


Minttu-Kissa MiminTalli Oy