minttu-kissa

Minttu-Kissa ja Pietarivaris musisoi lastentapahtumissa ja -tilaisuuksissa

Minttu-Kissa ja Pietari-Varis lastentilaisuuksiin

 

Ihanan iloinen Minttu-Kissa halaa ja laittaa lapset liikkumaan ja laulamaan yhdessä Pietari Variksen kanssa!

 

 

Vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!

 

Minttu-Kissa on hieman vanhemmille lapsille tuttu Pulputinpannun jäsen, joka leikittää ja laulattaa yleisöään iloisesti lasten- ja koko perheen tapahtumissa yhdessä musisoivan Pietari-Variksen kanssa. Välillä mukana voi olla myös kaiken maailman elukoista koostettu aivan huipputason orkesteri joka loihtii ilmoille iloisia, jännittäviä ja vauhdikkaita säveliä laulettavaksi ja tanssittavaksi.

 

Minttu-Kissan voit siis tilata tapahtumaan suuren suuren soittojoukon kera tai tai Pietari-Variksen kanssa tai ihan vaikka yksinkin leikittämään. Minttu-Kissa ja Pietari-Varis keikkailevat akustisesti oikeiden soittimien kera Pietari Variksen vaihdellessa eri soittimia vaikka kesken kappaleen.

 

Minttu-Kissa laulaa ja laulattaa, leikkii ja leikittää, laittaa vaikka kokonaisen hallin hyppimään, tanssimaan, laulamaan ja nauramaan. Minttu-Kissa tulee myös mielellään pienempiinkin tapahtumiin esim. synttäreille vaikka yksin.

 

Minttu-Kissan ja Pietar Variksen kivaan päivään kuuluu vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!

Mukaan otetaan hauskoja leikkivälineitä; pienempiä taikka suurempia.

 

Aidosti kiva, lapsilähtöinen ohjelma ja tapahtuma – soita ja kysy tarjousta niin rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus!

 

 

Minttu-Kissa ja Pietari-Varis ei kiusaa

Minttu-Kissa ja Pietari-Varis mukaan "Mä en kiusaa - kiusaaminen on noloa" -kampanjaan

Miauuuu... me ei kiusata! Kraak.... Me ollaan kaikkien kavereita!


Pyydä tarjous!

Lastentapahtumat ja -tilaisuudet - yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - syntymäpäivät - tapahtumat - koulut ja päiväkerhot

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com