050 548 3210

minttu-kissa

Minttu-Kissa ja Pietarivaris musisoi lastentapahtumissa ja -tilaisuuksissa

Minttu-Kissa ja Pietari-Varis lastentilaisuuksiin

Ihanan iloinen Minttu-Kissa halaa ja laittaa lapset liikkumaan ja laulamaan yhdessä Pietari-Variksen kanssa!Vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!


Minttu-Kissa on Pikku Kakkosestakin hieman vanhemmille lapsille tuttu Pulputinpannun jäsen, joka leikittää ja laulattaa yleisöään iloisesti lasten- ja koko perheen tapahtumissa yhdessä musisoivan Pietari-Variksen kanssa. Välillä mukana voi olla myös kaiken maailman elukoista koostettu aivan huipputason Ihmepoppoo -orkesteri joka loihtii ilmoille iloisia, jännittäviä ja vauhdikkaita säveliä laulettavaksi ja tanssittavaksi.


Minttu-Kissan voit siis tilata tapahtumaan suuren suuren Ihmepoppoo soittojoukon kera tai tai Pietari-Variksen kanssa tai ihan vaikka yksinkin leikittämään. Minttu-Kissa ja Pietari-Varis keikkailevat sekä akustisesti että yhdistettynä taustanahojen + oikeiden soittimien kera.


Minttu-Kissa laulaa ja laulattaa, leikkii ja leikittää, laittaa vaikka kokonaisen hallin hyppimään, tanssimaan, laulamaan ja nauramaan. Minttu-Kissa tulee myös mielellään pienempiinkin tapahtumiin esim. synttäreille vaikka yksin.


Minttu-Kissan ja Pietari-Variksen kivaan päivään kuuluu vieraiden kanssa hääräämistä, leikittämistä ja tsemppaamista hauskojen leikkien ja kilpailujen kera!

Mukaan otetaan hauskoja leikkivälineitä; pienempiä taikka suurempia. Aidosti kiva, lapsilähtöinen ohjelma ja tapahtuma – soita ja kysy tarjousta niin rakennetaan juuri teille sopiva kokonaisuus!Minttu-Kissa ja Pietari-Varis ei kiusaa

Minttu-Kissa ja Pietari-Varis mukaan "Mä en kiusaa - kiusaaminen on noloa" -kampanjaan

Miauuuu... me ei kiusata! Kraak.... Me ollaan kaikkien kavereita!


Pyydä tarjous!

Lastentapahtumat ja -tilaisuudet - yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - syntymäpäivät - tapahtumat - koulut ja päiväkerhot

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com