Liikkuva esiintymislava on niin paljon enemmän!

Helposti tilaisuuden mukaan muuntautuva mobiili viihdeareena palvelee sekä musiikin, teatteritaiteen ja erilaisten puhetilaisuuksien näyttämönä aina tarpeen ja paikan mukaan upeilla esiintyjillä katettuna. Esiintymislava kulkee kuorma-auton sisällä, avautuu isoksi lavaksi (n. 7,5 m x 4,8 m) ja käyttövalmiiksi reilun tunnin sisällä saapumisesta. Lava on suunniteltu monipuolisesti turvallisuusnäkökohdat ja akustiikka huomioiden siten että se kykenee helposti muuntautumaan eri tarpeisiin ilman suurta vaivaa. Sähköt on itegroitu rakenteisiin (tarvitsee vain liittää), vakiovarusteisiin kuuluu mm. rumpulava, kiinteät taustavalot, upeat trussit valoja/ PA:ta varten, ensiapulaukku, vaahtosammutin, lavanostin 1500 kg ja roudausramppi.

Lisävarusteita eri yksiköstämme löytyy mm. valoja, puhujapönttö/ Dj-koppi, pieni PA puheita varten. Niinikään äänentoistot tai muut tarvittavat asiat ja toiminnot tapahtumajärjestelyihin löytyy yhteistyötahojemme kautta.

Lisäksi Viihdeareena laajenee vaikkapa koko yksityistilaisuuden, tapahtuman, torin tai ravintolan piha-alueen kattavaksi kokonaisuudeksi nopeasti festaripöydillä ja -tuoleilla, 3 x 6 m. paloturvallisilla pop up-teltoilla ja mellakka-aidoilla.

Lastenteatterit, kesäteatterit tai vaikkapa puhujatilaisuudet rakennetaan istumapenkein ja/ tai messumatoin.

 

Viihdeareenaan löydät kauttamme mukaan laajasti erilaiset ohjelmapaketit lastenteatterista huumoriin ja musiikista puhujatilaisuuksiin.

 Näitä voit tilata suoraan tapahtumaan "all inclusive" valoineen ja ammattimaisine äänentoistoineen. Jokainen ohjelmapaketti ja kokonaisuus räätälöidään tilaajan toiveiden mukaan.

 

Viihdeareenaa on rakennettu OKM, Opetus- ja Kulttuuriministeriön tuella musiikki- ja kulttuurialan toimijoiden

työllistymismahdollisuuksien lisäämiseksi.

 

HUOM! Tapahtumajärjestäjä on velvollinen ottamaan tapahtumalleen vastuuvakuutus ja vastaa toimitetuista tarvikkeista/ viihdeareenan kunnosta tapahtuman ajan luovutuksesta palautukseen. Lisäksi tapahtumajärjestäjä vastaa tapahtuman Teosto- ym. maksuista.

OHJELMAPAKETIT

MiminTallin ja Ohjelmamyynti.fi -sivuston esiintyjistä rakentuu loistavat ohjelmapaketit vaikkapa koko päivän tapahtumille.

Päivällä lastenesityksiä, iltapäivällä puhujatilaisuuksia tai teatteria ja illalle tyylikästä jazzia, menevää poppia tai vaikkapa kunnon rock´n´roll -ilta.

Alle on listattu erilaisia esimerkkipaketteja:

 

1. Ohjelmapaketti lapsille

  • Sisältää teatteria/ musiikkia ja lastenlauluja, taikurin, liikunnallisia aktiviteetteja, temppurataa ja vaikkapa saippuakuplatyöpajan

2. Luennot, koulutukset ja keskustelutilaisuudet

  • Sisältää valmentajan, ansiokkaita puhujavieraita ja räätälöidyn ohjelman.

Mm.

 -Esiintymisvalmennukset
- Esiintymisjännitys-valmennus
- Vuorovaikutus- ja kommunikaatiotaidot
- Autenttinen ja orgaaninen johtajuus
--Ajankäyttö ja stressinhallinta / työhyvinvointi arjessa
- Sparkling Conflict - vuorovaikutuskoulutus haastaviin tilanteisiin /konfliktinratkaisu-valmennus

3. Iltamat

  • Huumoria, musiikkia ja laulua, runoja, erikoisohjelmia ja illan päätteeksi pihatanssit

4. Stand up ja komiikkatapahtuma

  • Useista eri huippukoomikoista koottu, räätälöity huumorisisältö joka mahdollistaa myös nousevien tähtien esiintymisen.

5. Legendary Rock´n´roll Tour

  • Elvistä, 50-luvun musiikkia, rockabillymeininkiä

6. Blues & Jazz Happening

  • Tyylikästä ja viihdyttävää jazzia, rouheaa bluesrokkia

7. Kevyemmän kattauksen Suomipop- ja rock-ilta

  • Parhaat ja viihdyttävimmät duot ja trubaduurit sekä omaa tuotantoa että covereita

8. Festarityylinen kattaus Suomipoppia ja -rokkia

  • Ohjelmasisältö rakennetaan asiakkaan toiveiden mukaan

*

Kaikki sisällöt räätälöidään tilaajan toiveiden ja kulloisenkin saatavuuden mukaan.

Mobiili esiintymislava vakiovarustus

 

Ainutlaatuinen ja laadukas mobiiliesiintymislava on käyttövalmis tapahtumia varten reilussa tunnissa auton saapumisesta + muu tekniikka.

 

Kuorma-autosta aukeaa lisälava ja katto. Sisätilat eristetty mm. akustiikkalevyin. Sähköt on integroitu rakenteisiin, sisääntulo onnistuu sekä valovirralla, 16A tai 32A lähdöin.

 

Mobiililavalla on liikuteltava rumpustage, (mahdollisuus tilata myös erillinen puhujapönttö / DJ-koppi). 

 

Esiintymislava on helposti muunneltavissa sivuverhoin joko musta/ hopea -väriseksi erilaisia tilaisuuksia varten. Lisäksi kiinteisiin varusteisiin kuuluu  kääntyvät "nollat" sivuissa esim. teatterinäytöksiä varten.

 

Lavassa on valmiina trussit joihin on helppo sijoittaa valoja, äänentoistoa yms. Esiintymislavaan kuuluu eri värein säädettävät taustavalot, sekä kiinteänä takaseinässä valospotti ....

 

Autossa on 1500kg takalaitanostin sekä erillinen roudausramppi

Lava toimitetaan paikalle valmiiksi kasattuna ja toimintavalmiina roudausta varten.

 

Esiintymislavan alustan pitää olla ns. kovapohjainen ja tasainen jotta se kestää auton painon. Kulkureitti lavan sijoitusalueelle pitää niinikään olla esteetön. Tilaaja vastaa alueen kantavuudesta sekä alueelle pääsemisestä.

Lisävarusteet

Laadukas esiintymislava muuntautuu moneen aina tarpeen mukaan;

Voit tilata lavan täydellä kattauksella joko ns. ravintolakatsomona, teatterikatsomona tai lisävarusteita mm.

 

Valot:

2 x  jalustalla

4 x spotit

Ohjauspöytä

 

Äänentoisto puhujatilaisuuksiin (n. 100 lle hengelle)

Dj-koppi/ puhujapönttö

Erilliset rappuset etulavaan

Green Screen 148 x 180 cm

Trussit sivuille mainoslakanoita varten

 

Somistukset:

Jouluinen/ Vappu/ Summertime/ Lastentapahtumiin sopiva

Alueen viihtyisyys, kukat, ilmasohvat, tynnyripöytiä yms.

 

Mellakka-aidat

Festaripöydät (46cm x 178cm)

Festaripenkit  (23 cm x 178cm)

Teltat 4 kpl 3 x 6 m,  1kpl 3 x 4 m, 1 kpl 3 x 3 m, väri musta. Teltat paloturvallisia. Jokaiseen telttapakettiin kuuluu 6 x 15 kg painot jalkoihin.

yhteistyösopimus jumamedian kanssa

JuMaMedia on pieni ja tehokas, matalan kynnyksen mediamökki.
 

Toteutamme erilaisia mediasisältöjä kuten videoita, somea ja audiotuotteita. Kauttamme järjestyy musavideot, promopätkät, mainosvideot, radiomainokset ja tunnusmusiikit - tarvitsetpa niitä sitten artistille/bändille, yritykselle tai yhteisöllesi.

 

Käymme yhdessä asiakkaan tarpeet läpi, mietimme mahdollisuudet ja sovittelemme ne budjettiin. Pienilläkin kustannuksilla on tehtävissä laadukasta materiaalia.

 

Yhteistyössä MiminTallin kanssa voimme toteuttaa ViihdeAreena -esiintymislavaa käyttäen näyttäviä live- ja stagevideoita missä vain!