Prinsessa Tuulispään satutuokiot

Ohjattuja musiikkiliikunta- ja leikkivarjo-tuokioita, temppuratoja, keppihevosrata, pienten pomppulinna ja Prinsessa Tuulispään Musahubailuesitys.

LAPSILLE SATUJA SEKÄ TOIMINNALLISIA AKTIVITEETTEJA

 

Lohikäärmeprinsessa Tuulispää on innokas satujen kertoja ja lukija, joten ihanat satutuokiot lapsille onnistuvat mainiosti.


Lohikäärmeprinsessa Tuulispäältä ja Taika-prinsessalta onnistuvat myös liikunnalliset aktiviteetit, kuten ohjatut musiikkiliikunta- ja leikkivarjotuokiot, temppuradat ja keppihevosradat- ja kilpailut. Lisäksi paikalle voidaan tuoda myös pienten pomppulinna

 

Lisäksi löytyy erilaisia tehtävä-/seikkailuratoja erilaisten teemojen mukaan.


*

 

Prinsessa Tuulispään Musahubailuesitys

Musahubailu-esityksessä, kesto n. 30 minuuttia, Tuulispää laulaa omaa tuotantoa olevia mukaansatempaavia lauluja ja hänen pörröinen, vekkuli koiransa Hauskis tanssii ja touhuaa mukana. Esityksessä myös osallistetaan lapsia laulamaan, leikkimään ja liikkumaan. Tuulispää myös juttelee lapsille ajankohtaisista, heitä kiinnostavista asioista huumoria ja pedagogista näkökulmaa unohtamatta. Esityksen tarkoitus on tuoda lapsille elämyksiä, iloa ja riemua, sekä antaa heille mahdollisuus pohtia ja käsitellä tunteitaan laulujen kautta. Esityksen jälkeen lapset saavat tulla moikkaamaan ja halaamaan Tuulispäätä ja Hauskista ja he saavat kivat fanikortit.

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - lastentilaisuuden ja tapahtumat - koulut ja päiväkodit- syntymäpäivät

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com