KAPTEENI  KASKELOTTI

Hurja MERIROSVO,  joka tarinoi, leikittää ja laulattaa lapsia

KAPTEENI KASKELOTTI ON HURJA MERIROSVO

 

Kapteeni Kaskelotti hauskuuttaa lapsia ja koko perheitä hauskoilla lauluillaan ja jutuillaan.
 
 Luvassa on muun muassa tarinoita miten esiintyjästä tuli Kapteeni Kaskelotti sekä leijonan metsästys. Omien laulujen ohella Kapteeni Kaskelotti esittää tuttuja lastenlauluja laidasta laitaan.  Hän voi myös vetää lapsille omia versioita Biisikärpänen tai Bumtsi bum-lastenohjelmista.
 
 Aito merirosvo kun on, niin puvustus ja varustus ovat todella aidon näköisiä! Vyöltä löytyy kaukoputki ja päässä on 3 tuulen merirosvohattu!
 
 Merirosvotakin alareuna hipoo polvia ja korvassa killuu aito kultainen korvakoru. Vyön vierestä löytyy aito kultainen taskukello vitjoineen. On se hurjan näköinen!
 
 ​*


Kapteenin Kaskelottin repertuaariin kuuluvat laululeikit, kuten: Sutsisatsi, Värilaulu, Huugi Guugi, 5 pientä ankkaa, Pää-olkapää-peppu-polvet-varpaat, Bussilaulu, Valaskala, Jos sun lysti on ja Pumppulaulu, mutta on siellä myös vino pino lastenlauluja: Käy Muumilaaksoon, Peppi Pitkätossu, Mörri-Möykky, Päivänsäde ja menninkäinen jne. Porukalla kun lauletaan ja leikitään, niin kaikilla on hauskaa! Kapteeni Kaskelotti osaa muuten soittaa kitaraa!
 ​
 
 Jos haluatte kilpailuja ja leikkejä, niin niitä Kapteeni Kaskelottilla on varastossa vaikka kuinka monta! On Pumtsi pum, Euroviisut, Tietokilpailu ja Hoksauskilpailu!
 
 Nämä kaikki sopivat niin lapsille, perheille kuin aikusillekin! 

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - Lastentapahtumat

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com