acoustix

Laadukasta ja korkeatasoista bilemusaa akustisesti.

Acoustixin ohjelmistosta löytyy monipuolisesti kotimaisien supersuosikkien tuotantoa aina Paula Koivuniemestä vaikkapa Irinaan ja Jukka Poikaan sekä ulkomaisista
huippunimistä mm. Avicii, Abba, Adele, Bee Gees ja Pink. Eli Acoustixin keikkasetit sopivat tyylikkäästi moneen menoon. Acoustix on laadukas esiintyjä sekä yksityistilaisuuksiin että yritystilaisuuksiin.


Bändin solisti Toni Lähteenmäki on suomalainen muusikko, laulaja ja musiikintekijä. Rock-yhtye Ilonan perustajajäsen, lauluntekijä ja kitaristi. Legendaarinen Ilona raivasi 1980-luvulla tietä uranuurtajana suomalaisille naisrockmuusikoille. Toni Lähteenmäen ensimmäinen sooloalbumi "Haaveilen" ilmestyi heti Ilonan hajoamisen jälkeen 1990 ja "Tulevaisuuden portti "1996. Singlejulkaisut ovat "Aamu-unia", "Taikaa", "Univelkaa". Vuonna 2010 ilmestyi Akun Tehtaan tuotantona " Zambian vocal collection" accapellana toteutettu "Haaveilen".
1990- luvun loppupuolella perustettu All Ways+ yhtye toteutti aktiivisen keikkailun ohessa myös sketsiohjelmasarjan "Epilaattori" TV 2:lle.


Vuosien varrella Toni on laulanut lukuisien eri yhtyeiden ja artistien levyillä pääasiassa taustalaulajana. Näitä ovat mm. Juice, Popeda, Kummeli, Heikki Silvennoinen, Anssi Tikanmäki ja Masi Luoma.
Sisarukset Hanna ja Antti Silvennoinen ovat kumpainenkin pitkän linjan muusikoita. Hanna mm. opettaa pianonsoittoa ja viimeistelee tällä hetkellä soololevyään. Janne Heino ja Juki Hollström niinikään ovat pitkänlinjan muusikoita ja ovat vaikuttaneet useissa eri kokoonpanoissa.


Acoustix toimii erinomaisen hyvin vaikkapa itsenäisyyspäivän vastaanotolta yökerhoihin tai viinijuhlilta muihin laadukkaisiin tapahtumiin sekä yritys- ja yksityistilaisuuksiin.


Tiina Lähteenmäki: laulu/kitara
Hanna Silvennoinen: laulu/koskettimet
Antti Silvennoinen: kitara
Janne Heino: lyömäsoittimet
Juki Hollström: basso /laulu 


Pyydä tarjous!

Show&Diner - yritystilaisuudet - tapahtumat- gaalaillalliset - yksityistilaisuudet

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com