050 548 3210


Bilebändi Action Men 


Suomalaisessa bilebändikulttuurissa on jo pitkään ammottanut Action Menin kokoinen reikä - nyt se on täytetty. Action Men, tuo nuorista ammattiviihdyttäjistä, taitavista muusikoista ja mestaritenoreista koottu Bilemusiikin sukkula joka on valmis kiihdyttämään juhlakansan Veenukseen. Hyväntuulisesti vauhdikkaita bilebiisejä sekä koti- että ulkomaisista tuotannoista, rokkia sopivasti ja tujaus tarvittaessa iskelmää mukaan.


Action Menin käsittämättömän sukkela biisien haltuunottotapa mahdollistaa myös maamme eri huippuartistien säestyksen! Toki mestaritenoriemme ansioista bändi myös funkkaa aivan käsittämättömän hyvin ihan omiaankin.


Bändin kokoonpano vaihtelee triosta aina suurempiinkin kattauksiin tarpeen ja tilaisuuksien mukaan. Varsinkin yritystilaisuuksissa nostetaan taitavat ja kauniit naissolistit Valtteri Aaltosen rinnalle mm. Jennika Vikman tai Matleena Junttanen. Action Men on myös toiminut mm. Aikakoneesta tutun Sani Aartelan taustabändinä Teivon 90´s Summer Partyissä sekä kiertää paljon erilaisia firma- ja yksityistilaisuuksia.


"Iha v*tun hyvät soundit!" - rokkipoliisi

" haha miten hauskoja jätkiä ja miten tanssittavaa musiikkia!" – viikonloppuviihtyjä

Hyväntuulista ja tanssittavaa!


Valtteri Aaltonen - laulu/kitara

Sampsa Rättäri – kitara/ laulu  

Manu Kota-aho – basso/ laulu

Juho Seppänen – lyömäsoittimet/ laulu

vierailevia solisteja/ muusikoita

koskettimet
Pyydä tarjous!

Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Ravintolat - Yksityistilaisuudet


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com