arimo mustonen

Stand up -koomikko.

Suomen koomiikkataivaan kiintotähdellä; Arimo Mustosella on tehtynä jo yli 4000 stand up keikkaa livenä ja huikea määrä esiintymisiä myös etänä erilaisiin tilaisuuksiin.
 
Jokainen esitys muotoilaan kuhunkin tilaisuuteen oikealla tapaa särmaksi aina erikseen.
 
Arimo Mustonen on tehnyt ensimmäisen stand up esityksensä jo helmikuussa 2005. Tampereella ei tuolloin vielä ollut aktiivista stand up yhteisöä niin Arimo perusti sellaisen, Tampereen stand up Clubin. Mahtavia komiikan tekijöitä mm. Riku Sottinen, Anitta Ahonen, Fredi Liljus, Riku Suokas ja monta muuta harrastajaa Tampereella oli jo tuolloin.

 

Nykyään stand up iltojen rinnalle on noussut erilaisten järjestöjen ja yrityksien tapahtumia sekä yksityisten omia juhlia. Vuosien varrella mukaan on mahtunut mitä moninaisempia ja erikoisempiakin keikkoja joita saa ehdottomasti tarjota! Arimo on mm. vihkinyt pariskunnan, koittanut ostaa autoa ”väkisin” ja pitänyt TYHY/ TYKY- luentoja. Arimon esityksiä on nähty myös kahdella koko Suomen kattavalla stand up-kiertueella, Stand up -festivaaleilla, teattereissa, laivoilla sekä TV:ssä useita kymmeniä kertoja….

 

Arimo pitää todella paljon komiikan tekemisestä ja se myös näkyy esityksissä. Arimo ei kiroile mutta on hauska! Myös musiikin yhdistäminen tai käyttäminen komiikan välineenä luonnistuu Arimolta erinomaisen hyvin.

 

 

 

Pyydä tarjous!

Yritystilaisuudet - yksityistilaisuudet - Klubit - Ravintolat - Gaalaillalliset - Show & Diner

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com 

  • Korkeatasoinen Stand up koomikko