050 548 3210

BEATLINE


Loistavaa drivea ja eleganssia 60-luvun Pop- ja Beat-musiikin tahtiin!


BEATLINE on yksi Pohjolan johtavista 60´s POP ja ROCK sekä Beatles-vaikutteisista bändeistä.

Bändin tyylikäs ohjelmisto koostuu 60-70 -lukujen ikimuistoisista helmistä, niin ykköshiteistä kuin myös niistä vähemmän kuulluista klassikoista, jotka kaikki kuitenkin tuntevat ja jotka saavat herkästi kaihoisan hymyn kasvoille ja silmäkulmat kostumaan.


Laulut imaisevat paikalla olevat bilettämään menneisyyden tiukkaan syleilyyn. Yleisöystävällinen ohjelmisto on rakennettu vahvaan lauluvoimaan ja tyylillä soiviin kitaroihin.


Musiikki perustuu vahvasti 60-luvun brittiläiselle merseybeat -pohjalle, joka sai vaikutteita paljon 50-luvun lopun ja 60-luvun alun amerikkalaisesta Rythm & Blues ja soul-musiikista, Rock´n´Roll artisteista kuten Little Richard ja Chuck Berry, girl groupeista ja toisaalta Buddy Holly, Everly Brothers, Eddie Cochran ja -vaikutteisesta rockmusiikista.


Vahva tämän tyylisuunnan bändi Englannissa oli ennen kaikkea The Beatles, mutta lukuisa määrä muitakin kovan tason yhtyeitä, jotka tekivät kymmeniä kuolemattomia kappaleita; Kuten esim. Gerry & The Pacemakers, Swinging Blue Jeans, The Hollies ja The Searchers ja moni muu.


Beatline levy “A Cup Of Beatline” ilmestyi keväällä 2018 ja sai hyvän vastaanoton niin kriitikoilta kuin yleisöltä.


V. 2018 yhtye sai esiintymiskutsun ensimmäisenä suomalaisena BEAT-bändinä maailman suurimmalle BEATLES-festivaalille ”Abbey Road On The River” USA:n Louisvilleen. Festivaalilla esiintyi yli 50 bändiä eri puolilta maailmaa, pääesiintyjinä legendaariset AMERICA ja VANILLA FUDGE yhtyeet. Yhtyeestä pidettiin kovasti ja bändi sai uuden kutsun myös toukokuun 2019 festareille!


YouTube linkki:  BEATLINE ROCKIN' AND ROLLIN' IN THE HEAT OF JEFFERSONVILLE 2018.


Yhtye on siis vuosien varrella esiintynyt paljon erilaisissa nostalgia-tapahtumissa, yritysjuhlissa ja yksityistilaisuuksissa joihin halutaan tyylikästä ohjelmaa hyvällä drivella. Mukana Beatlinella on ollut myös mieluisia säestystehtäviä esimerkiksi Virve Rostin, Freemanin, Jani Wickholmin, Einin, Mikko Alatalon, Mika Sundqvistin ja monien muiden kanssa.


Yritys- ja yksityistilaisuudet, teemaohjelmat, tapahtumat.


Esa Teponoja - laulu, kitara 

Kari Kääriäinen - laulu, kitara 

Pekka Haavisto - taustalaulu, basso 

Juha Järvinen - taustalaulu, rummut 

Masi Luoma - taustalaulu, koskettimet
Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Ravintolat - Tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com


Beatline - MiminTalli Oy

      Kuvat: Katri Kallio Photography