DIVINE MISS MONROE

Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!

Ikoninen näyttelijä-laulaja Marilyn Monroe oli monien jumaloima ja rakastama. Tämä legendaarinen nainen saapuu viihdyttämään uuden shown ja tuttujen laulujensa myötä. Ammattitanssijat ja muusikot luovat tähdellemme erinomaiset puitteet eikä puvustus himmene hänen loistossaan – lupaamme, että päällä on muutakin kuin Chanel 5:sta!
  
Marilynin hahmon takaa löytyy Anna Inginmaa. Hän on karismaattinen jazzlaulaja, jonka intensiivinen tulkinta ja tummanpuhuva ääni kuljettavat musiikilliseen maailmaan, jonka mittakaava ulottuu tarkkanäköisestä pohdiskelusta laajankin kankaan vaivattomasti täyttävään melodraamaan.
  
Divine miss Monroe on esitys, joka pitää sisällään glamouria, tanssia, tuttuja lauluja ja ikonisen taiteilijan, jonka tähti ei koskaan himmene!
 
Ohjelmaan on mahdollista saada myös kaksi tanssijaa mukaan jos haluatte saada näyttävämmän shown.

 

*

Anna Inginmaa on kiertänyt ympäri Suomea, esiintyen erilaisissa yritystapahtumissa, hänet on myös tilattu Budabestiin & Saudi Arabiaan Suomen Suurlähetystöihin esiintymään. Anna on koulutettu laulaja, sekä entinen maajoukkuetason kilpatanssija. Ohjelmistoa löytyy laajasti erilaisiin tilaisuuksiin.

 

Pyydä tarjous!

Show & Diner  - yritys- ja yksityistilaisuudet - klubit

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210