elina löytty

Viihdyttävää ja hyväntuulista eleganssia  popista swingiin

- Juontaja - laulaja - pr-emäntä -

 

Elina Löytty on pirtsakan hyväntuulinen ja elegantti laulaja, juontaja, pr-emäntä. Poppia, jazzballadeja, swingiä, iskelmää, ikivihreitä sekä sykähdyttäviä klassikoita aina tilaisuuden mukaan. Myös hengellistä musiikkia kirkkoihin ja seurakuntatilaisuuksiin.

Ihastuttava solisti Elina Löytty-Äijälä tunnetaan täydellisestä äänestään absoluuttisella sävelkorvalla varustettuna sekä mm. lastenhahmo Minttu-Kissana Pulputinpannusta. Hänellä on myös laaja kokemus ja osaaminen tapahtuma-alalta.

 

Elina voi esiintyä yksin ilman säestystä tai kokoonpano rakentuu tilaajan tarpeen mukaan. Elinalla on poikkeuksellinen kyky eläytyä tilaisuuksiin aina sen mukaan mitä tunnelma ja ilmapiiri edellyttää. Ohjelmisto koostuu usein vanhojen klassikkoelokuvien tunnusmusiikeista sekä jazzstandardeista, mutta myös tuoreemmista popkappaleista. 

 

Elina Löytty sopii erinomaisesti yritystapahtumiin viihdyttäjäksi, juontajaksi, ruokailujen taustamusiikiksi, klubien taidokkaaksi ohjelmanumeroksi, matineoihin tai vaikkapa kirkkokonsertteihin hengellistä musiikkia ja kauneimpia joululauluja esittämään. Onnistuu hää- ja vihkitilaisuudet, ristiäiset/ nimiäiset, sekä hautajaiset.

Myös mahdollisuus laajentaa kokoonpanoa.

Duo Elina & Petri

- mm. nostalgisia kappaleita ja yhteislaulatusta

Duo Tone

- Kalastajan valssista Paranoidiin. Onnistuu myös useammalla kielellä esiintyminen

Pyydä tarjous!

Matineat - yritys- ja yksityistilaisuudet - klubit - kirkkokonsertit

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210

Kahden katse solisti Elina Elina Loytty - MiminTalli Oy

Kuvat: Petri Kivinen