frogley duo

Hittejä aina 80-luvulta tähän päivään sekä suomeksi että englanniksi.

Frogleyn duokeikoilla kuullaan hittejä aina 80-luvulta tähän päivään sekä suomeksi että englanniksi. Ohjelmistosta löytyy suomenkielisistä mm. Katujen kuningatar ja muuta Skädämin tuotantoa, Juha Tapion, Juicen, Dingon, Siberian, Rauli Badding Somerjoen, Laura Voutilaisen tai vaikkapa Olavi Uusivirran ja Elias Kaskisen tuotantoa. Englanninkielisistä voisi nostaa esille mm. Linkin Parkin, Amy Winehousen, One Direction, Miley Cyrus, Metallican tai jopa Dolly Partonin tuotantoa.

Jukka "Frogley" Mänty-Sorvari tunnetaan mm. sellaisista legendaarisista kokoonpanoista kuin: Skädäm ,Yö, Dave Lindholm, Juice Leskinen, Dingo ja Jay Lewis gang. Vahva- ja upeaäänistä Frogleytä nähdään usein myös kesäteattereissa rumpujen takana mikä onkin tämän karismaattisen muusikon pääsoitin. Duokeikkojen kokoonpano saattaa vaihdella kuitenkin niin että yleensä mukana on laulaja - kitaristi. Myös trio ja isommat kokoonpanot ovat mahdollisia.

Pääasiassa Frogley keikkailee tällä hetkellä Marko Lapiolahden kanssa. Marko tunnetaan pitkänlinjan musiikkimiehenä Pohjanmaalta.

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat / pubit - tapahtumat

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com