Hauli Bros - MiminTalli Oy

Kuva: Harri Hinkka

hauli bros

Yleisölle parasta Pispalan hämyisiltä kujilta, haulitornin juurelta.

Useista radiohiteistään tunnetuksi tullut Tampereen ja Pispalan ikoni HauliBros on käsittämättömän muuntautumiskykyinen, erittäin vahva ja monipuolinen esiintyjä. HauliBros on julkaissut viisi pitkäsoittoa; ”Haulit himaan” v. 2005, ”Mitään ei saa pitää” v. 2008, ”Valmis kaikkeen” v. 2010, ”Juhla jota elämäksi kutsut” v. 2013 sekä "Huominen on vielä mun" (2020). Uutta tuotantoa tältä tuotteliaalta tamperelaiselta keikkajyrältä saa odottaa säännöllisesti. Bändi on säestänyt useiden suomalaisten huippuartistien taustalla ja ollut paljon mukana suurissa tapahtumissa. Bändin jäseniä nähdään myös erilaisissa teatteriproduktioissa.


Solisti Juri Lindeman julkaisi yhdessä Costello Hautamäen kanssa kauniin ”Sydämestä sydämeen”-kappaleen v. 2013 ja Teatterimusikaalin ”Särkyneiden sydänten ilta” Tampereen Teatterikesään v. 2014. Kalle Alatalo on puolestaan ollut mukana kymmenissä eri teatteriproduktioissa lahjakkaana kitaristina. Alun perin Hämeenlinnasta kotoisin oleva Ari ”Selkä” Pulkkinen julkaisi juuri oman Selkä&Issias bändinsä kanssa pitkäsoiton ”Välilevy”. Levyllä vierailee huomattava joukko maamme eturivin artisteja. Harri ”Oinari” Vainionpää on tullut tunnetuksi mm. Topi Sorsakosken Kulkukoirat bändistä.


Hauli Bros repertuaariin kuuluu omien biisien lisäksi vaikkapa Juicen, Mikko Alatalon tai Pauli Hanhiniemen tuotantoa. Tämä onkin loistava valinta tapahtumaan kuin tapahtumaan sekä bändinä että duona.


Solisti Juri Lindeman on upeaääninen, monitaitoinen ja erittäin karismaattinen esiintyjä. Keikkasetit vaihtelevat monipuolisesti omista biiseistä muiden kotimaisien huippuartistien tuotantoon. Jurilta luonnistuu myös erilaiset juonto- ja edustustehtävät aina yritys- ja yksityistilaisuuksista isompiinkin tapahtumiin ja baari-iltoihin.


Juri Lindeman – laulu/ kitara

Kalle Alatalo – kitara

Ari ”Selkä” Pulkkinen – basso

Harri ”Oinari” Vainionpää – rummut


Pyydä tarjous!

Show & Diner - yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - etäesiintyminen


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Hauli Bros MiminTalli Oy

Kuvat: Sami Reivinen

Hauli Bros

Kuva: Harri Hinkka

Juri Lindeman Hauli Bros MiminTalli Oy Juri Lindeman Hauli Bros MiminTalli Oy

Kuva: Sakari Partio

Kalle Alatalo Hauli Bros MiminTalli Oy

Kuva: Heini Vuorinen

Ari "Selkä" Pulkkinen

Kuva: Sakari Partio