Hauli Bros Duo MiminTalli Oy

Kuva: Sami Reivinen

hauli bros duo

Huippulaadukas Duo karismaattisella solistilla kaikkiin tilaisuuksiin!

HauliBros Duon keikkasetteihin kuuluu omien biisien lisäksi tarvittaessa  vaikkapa Juicen, Mikko Alatalon tai Pauli Hanhiniemen tuotantoa. Upeaääninen ja karismaattinen Juri Lindeman keikkailee duona vaihtelevasti HauliBros kitaristi Kalle Alatalon tai Ari "Selkä" Pulkkisen kanssa. Loistava valinta tapahtumaan kuin tapahtumaan. Ravintolat, yksityis- ja yritystilaisuudet.


Useista radiohiteistään tunnetuksi tullut Tampereen ja Pispalan ikoni HauliBrosin duo on erittäin viihdyttävä, taitava ja monipuolinen esiintyjä erilaisiin tilaisuuksiin. HauliBros on julkaissut viisi pitkäsoittoa, joista ensimmäinen ”Haulit himaan” v. 2005, ”Mitään ei saa pitää” v. 2008, ”Valmis kaikkeen” v. 2010, ”Juhla jota elämäksi kutsut” v. 2013 sekä tuoreimpana "Huominen on vielä mun" v. 2020. Bändi on säestänyt useiden suomalaisten huippuartistien taustalla ja ollut paljon mukana suurissa tapahtumissa. Bändin jäseniä nähdään myös erilaisissa teatteriproduktioissa sekä tv-ohjelmissa mm. Alfa-TV:n kanavalla.


Juri Lindeman julkaisi yhdessä Costello Hautamäen kanssa kauniin ”Sydämestä sydämeen”-kappaleen v. 2013 ja Teatterimusikaalin ”Särkyneiden sydänten ilta” Tampereen Teatterikesään v. 2014. Duoparin toinen osapuoli Kalle Alatalo on puolestaan ollut mukana kymmenissä eri teatteriproduktioissa lahjakkaana kitaristina. Kallen ollessa varattuna Jurin kaveriksi duokeikoille lähtevä alun perin Hämeenlinnasta kotoisin oleva Ari ”Selkä” Pulkkinen julkaisi juuri oman Selkä&Issias bändinsä kanssa pitkäsoiton ”Välilevy”.


Juri Lindeman – laulu/ kitara

Kalle Alatalo – kitara/ laulu tai Ari ”Selkä” Pulkkinen – kitara/ laulu


Pyydä tarjous!

Show & Diner - yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - etäesiintyminen


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Hauli Bros Duo Juri Lindeman MiminTalli Oy

Kuva: Heini Vuorinen