050 548 3210

Helena Pöllänen - MiminTalli Oy

Helena Pöllänen

Stand up-koomikko, juontaja, puhuja, Vip-emäntä, esiintymistaidon kouluttaja


Upea, hersyvällä huumorilla maustettu esiintyminen on Helenan bravuuri. Tämä monipuolinen Filosofian maisteriksi valmistunut laskettelun opettaja, kitaristilaulaja viihdyttää kansaa hurtilla huumorillaan, nasevilla lausahduksillaan sekä osallistavalla esiintymistavallaan nauruhermoja kutkuttavasti huolimatta savolaisesta syntyperästään. Kaunis nainen ja rekkamiehen jutut!


Helena Pöllänen osallistui mm. vuonna 2015 Naurun Tasapaino ohjelmaan sekä oli TV2:sen Villin Kortin vakiopaneelijäsen. Hänellä on pitkä historia ihmisten viihdyttämisestä niin Stand Up-klubeilla kuin erilaisissa yritys- ja yksityistilaisuuksissakin. Viestinnän ammattilaisena Helena pitää myös erilaisia esiintymistaidon koulutuksia ja valmennuksia. Helena vaikuttaa Stand up-komiikassa arvostetun All Femal Panelin vakiojäsenenä.


Helenan repertuaariin kuuluvat myös etäesiintymiset laajalla skaalalla stand upista erilaisiin koulutuksiin ja esiintymistaidon valmennuksiin.Stand up-koomikko, äiti-ihminen, käsikirjoittaja, improvisaationäyttelijä, luennoitsija, teatteri-ilmaisun ohjaaja ja etäesiintyjä!


Johanna on koomikko, äiti-ihminen, suorapuheinen ja johon monet (myös hän itse) liittävät termin: härski. Hän on nopea puheissaan ja liikkeissään esiintyessään useilla klubeilla ja festareilla Suomessa. Johanna on yksi Suomen valovoimaisimpia koomikoita ja hänet nähdään mm.  TTT-klubin uudessa supersuositussa stand up showssa Mars vs. Venus? ja hittejä sisältävässä esityksessä Pop Fiction. Johannan huumoria voi myös seurata tutusta ilottelusta Muija vs. Tosimuija sekä vaikuttaa Stand up-komiikassa arvostetun All Femal Panelin vakiojäsenenä.


Johanna Tohni on ollut mukana Nelosen Stand Up -ohjelmassa 2017, 2018 ja 2020 ja Naurun tasapaino YLE TV2 2013. Hän on Vuoden Tulokas -finalisti 2012 ja Vuoden Koomikko 2012 -finalisti.Vaikuttava esiintyminen

Sinustako vaikuttava esiintyjä? Olet sitten ihmisten edessä tai etänä kokouksessa, joka tapauksessa on tärkeää, että saat asiantuntijuutesi muiden kuuluville vakuuttavasti.

Koulutuksessa käydään läpi yksinkertaisia keinoja esiintymisen vakuuttavuuden lisäämiseksi. Saat työkaluja, joita voi käyttää työtilanteissa tai arkisemmissa ihmisten välisissä kohtaamisissa.

Etäkokouksissa luennon kesto 60 min.

Voit tilata myös henkilökohtaisen valmennuksen aiheesta.

Luento 60 min sekä 3 x 60 min repertuaariin kuuluvat myös etäesiintymiset laajalla skaalalla stand upista erilaisiin koulutuksiin ja esiintymistaidon valmennuksiin. 


Jännittääkö puheenvuoro Teams-kokouksessa?

Ei hätää! Vuorovaikutuskouluttaja ja stand up -koomikko Johanna Tohni neuvoo yksinkertaiset keinot jännityksen minimointiin sekä itsevarmempaan ilmaisuun. Tunnin luennon aikana saat yksinkertaiset ohjeet harjoitteluun.

Voit tilata luennon lisäksi myös henkilökohtaista ohjausta.

Etäkokouksessa luennon kesto 60 min.


Pyydä tarjous!

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com