Henriikka Roo MiminTalli Oy

Kuva: Tomi Rehell

henriikka roo

Tankotanssishow, kilpavalmennus ja workshopit, juonnot ja PR

Tankotanssishow

Painovoimaa uhmaavasta showsta tilaisuutenne muistetaan! Henriikan sulava ja salonkikelpoinen tyyli on hurmannut kisa-areenoilla ja esiintymislavoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Uutuutena nyt myös flying pole, tankotanssia lentävällä tangolla.


Keikkasetit voivat rakentua esim. 1 tai 2 erillisestä tankotanssiesityksestä, standup-maisen hauskasta haastattelusta Henriikan urasta ja tankotanssista yleisesti. Tankotanssin pika-alkeet jollekkin "osallistujalle" osana ohjelmaa, leikkimielisestä tankotanssikilpailusta (erilaisia vaihtoehtoja, urheilutaitojen sijaan voi mitata enemmänkin tiimityöskentely- ja kommunikointitaitoja!) sekä Meet&Greet&Pole -tapaamiset eli vieraat voivat tulla myös itse kokeilemaan tangossa roikkumista tai ottamaan kaverikuvaa yhdessä Henriikan kanssa.


Kilpavalmennus ja workshopit

Workshopvaihtoehtoja alkeista edistyineisiin. Esim Henriikan Aysha-koulu tai Hypyt tangolle. Kysy myös Flying Pole -workshopin mahdollisuutta! Henriikka hallitsee kansainvälisen tankotanssiliiton POSA:n tuomarointikoulutuksen.


Juonnot ja pr

Sanavalmis ja tilannetajuinen Henriikka nauttii myös juontotehtävistä oli kyseessä sitten urheilutapahtuma tai tekniikan alan messut! Koulutukseltaan Henriikka on diplomi-insinööri , joten teknisemmätkään faktat juuri teidän tuotteesta eivät mene yli hilseen!


Pyydä tarjous!

Show & Diner - yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - tuotelanseerausket - gaalaillalliset

 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com 


Henriikka Roo MiminTalli Oy

Kuva: Tomi Rehell