joni valkeejärvi

 

 

 

Joni Valkeejärvi on pitkän linjan muusikko, takanaan tuhansia keikkoja n. 20 vuoden ajalta. Hän on vaikuttanut mm. yhtyeissä Aimo Pamaus, Kim Brown, Leewings sekä säestänyt mm. Jarkko Aholaa, Sami Hintsasta, Pekka Heinoa ja monia muita Suomen eturivin artisteja; mm. keikkailee myös yhdessä Voice of Finland- voittaja Jerkka Virtasen kera Jerkka Virtanen & Joni Valkeejärvi Acoustic Specials duona.

 

Keikoillaan Joni käyttää akustisen kitaran soitossaan paljon ns. perkkussiivista tyyliä (vrt. mm. Petteri Sariola),  joten vaikka rumpalia ei lavalla olekaan, löytyy rytmi joka saa varmasti kaikki juhlimaan! Jonin keikoilla viihdytään hänen esittäessään parhaimmat tuoreet ja vanhat klassikot niin Suomesta kuin ulkomaisistakin hiteistä ja kokemuksen tuomalla varmuudella jokainen yleisössä otetaan huomioon!

 

Joni nauratti ja ihastutti kansaa myös kevään 2018 Napakympissä ollen "Mr. Napakymppi". 

 

Jos haluat tilaisuuteesi vähän enemmän kuin ns. perinteisen taustamusiikki-trubaduurin, ota rohkeasti yhteyttä! Jonilla kulkee keikoillaan mukana laadukas äänentoisto sekä näyttävät valot. Kaikki on siis valmiina, sovitaan vain päivämäärä! Musiikkityyli(t) Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Reggae, Latin, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues

 

 

 

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - tapahtumat - ravintolat - yritystilaisuudet

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com