050 548 3210

joni valkeejärvi

Superhuippu ja kovatasoinen biletrubaduuri joka saa tilaisuudesta kuin tilaisuudesta loistavan!

Joni Valkeejärvi on pitkän linjan muusikko, takanaan tuhansia keikkoja n. 20 vuoden ajalta. Hän on vaikuttanut mm. yhtyeissä Aimo Pamaus, Kim Brown, Leewings sekä säestänyt mm. Jarkko Aholaa, Sami Hintsasta, Pekka Heinoa ja monia muita Suomen eturivin artisteja; mm. keikkailee myös yhdessä tuoreimman Voice of Finland- voittajan kera .


Omilla keikoillaan Joni käyttää akustisen kitaran soitossaan paljon ns. perkkussiivista tyyliä (vrt. mm. Petteri Sariola), joten vaikka rumpalia ei lavalla olekaan, löytyy rytmi joka yllyttää varmasti kaikki juhlimaan! Jonin keikoilla viihdytään hänen esittäessään parhaimmat tuoreet ja vanhat klassikot niin Suomesta kuin ulkomaisistakin hiteistä ja kokemuksen tuomalla varmuudella jokainen yleisössä otetaan huomioon! Luvassa on siis hyvää musiikkia, naurua ja loistavaa fiilistä! Joni nauratti ja ihastutti kansaa myös kevään 2018 Napakympissä. 


Jos haluat tilaisuuteesi vähän enemmän kuin ns. perinteisen taustamusiikki-trubaduurin, ota rohkeasti yhteyttä! Jonilla kulkee keikoillaan mukana laadukas äänentoisto sekä näyttävät valot. Kaikki on siis valmiina, sovitaan vain päivämäärä! Musiikkityyli(t) Rock, Pop, Suomi-pop, Iskelmä, Reggae, Latin, Funk, Rhythm 'n' blues, Soul, Blues


Joni keikkailee useilla eri kokoonpanoilla n. 150 keikan vuositahtia. 


Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - tapahtumat - ravintolat - yritystilaisuudet

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com