jose  ahonen

Jose vie katsojan mennessään hurjalle matkalle mielikuvituksen sopukoihin.
Kokenut esiintyjä ottaa yleisönsä ja jättää jälkeensä ihmetystä, riemua ja halun tulla huijatuksi uudestaan.

"Mun duuni on saada sut unohtamaan sun duuni"

Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose tekee Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun.


Taikurina ja mentalistina tunnettu Jose hyödyntää vankkaa esiintymiskokemustaan ja mentalistin työkalujaan myös kouluttajana. Käytännönläheisen ja viihdyttävän luennon anti painuu mieliin ja hyödyttää kaikkia, joiden työssä vuorovaikuttaminen on tärkeää.


Jose myös kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin, Club Harhan perustajajäsen.


Jose Ahonen tunnetaan työssään mm. mentalistina, joka osallistaa yleisöä vahvasti ja on hauska. Lisäksi repertuaarista löytyy: Juontoja, joiden välissä lyhyitä temppuja tehden tapahtuman kulun mielenkiintoiseksi ja rennoksi, lähitaikuutta yleisön joukossa, koulutuksia ja luentoja ihmisen tulkinnasta, mikroilmeistä sekä yrityksille kustomoituja keissejä.


Mentalisti Jose Ahonen - Voodoo -show


Mitä ovat mikroilmeet ja kuinka niitä tulkitaan?

Kuinka todellisuutta voidaan muovata?

Mikä on taikasana, jolla vaikutetaan ihmisen mieleen - tieteellisesti?

Kuinka ihminen voidaan kaataa, koskematta?

Mikä on poppatohtorin salaisuus, joka aikoinaan avasi minulle ovet ihmismielen salaisuuksiin?


Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Vooodo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi. Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.


Voodoo on tunnetun suomalaisen mentalisti Jose Ahosen ensimmäinen sooloesitys. Uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.


Kesto 1.5 tuntia väliajan kanssa.


"Paljon positiivista palautetta ja hyvällä tavalla kylmiä väreitä! Suosittelen erittäin lämpimästi!" —Terhi Puontila, Fonecta Oy

"Jose sai vaativan yleisön totaalisesti hämmästyksiin.” — Susanna Ihanus, tuottaja

“Aivan mieletön show! Kolme roolia yhdessä miehessä; mentalisti, taikuri ja stand up -koomikko. Vieraat kiittelivät vielä seuraavanakin päivänä huikeasta esityksestä.” — Emmi Sipilä, project manager, Kouta Media Oy

"Oikea viihdetaitelija kuten Jose Ahonen lumoaa yleisönsä ja luo sekä ylläpitää tunnelmaa ehdottomasti. Suosittelen lämpimästi” —Markus Issakainen, myyntipäällikkö, Lufthansa 

Pyydä tarjous!

Show&Diner - yritystilaisuudet - tapahtumat - gaalaillalliset - yksityistilaisuudet - Pr - Tuotelanseeraukset - etäesiintyminen

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com