joulupukki

Perinteinen ja suomalainen Joulupukki ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Identtiset Joulupukkikaksoset joilla on kokemusta ammattitaitoisena pukkina olosta jo 25 vuoden ajalta.


Pukeista toinen toimii  varhaiskasvatuksen opettajana ja toinen on sosiaali- ja terveysministeriön virkamies. Heillä on vankkaa esiintymiskokemusta niin musiikin kuin teatterinkin saralta.
Joulupukeiksi he ovat rutinoituneet satojen tilaisuuksien myötä, joihin lukeutuvat vierailut niin yrityksissä kuin pääkaupunkiseudun suurimmissa kauppakeskuksissakin.
Tämä on Suomen laadukkain pukkipalvelu, jossa korostuu Joulupukin perinteinen suomalainen olomuoto. Asusteet on hiottu viimeisen päälle puuhkalakin tupsusta ja partakarvasta aina lapikkaiden pohjalliseen saakka. Asusteet on valmistettu mittatilauksesta ammattitaidolla suomalaisten käsityöläisten toimesta.

Joulupukit tarjoavat lämmintä ja välitöntä vuorovaikutusta lasten ja kaikkien Joulupukista innostuneiden kanssa. Lisäksi Joulupukki ottaa tilan haltuun riippumatta tilaisuuden koosta. Viimeisen päälle hiotut asusteet kruunaavat täydellisen perinteisen suomalaisen Joulupukkikokemuksen!


Tämä palvelu toimii loistavasti juuri identtisten kaksosien johdosta sillä riippumatta pukista, niin paikalla on aina "sama aito" Joulupukki. Myös yhteisesiintymiset ovat mahdollisia aikuisien jouluisissa tilaisuuksissa. 

* Joulupukin Etäkonttori palvelee myös ennen joulua esim. Teamsin välityksellä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 


Joulupukin video yrityksille

Haluatko kiittää työntekijöitäsi unohtumattomalla tavalla hyvin sujuneesta vuodesta? Olisiko mukava ilahduttaa asiakkaitasi tai yhteistyökumppaneistasi ainutlaatuisella, hauskalla ja taianomaisella videolla? Onko toiveenasi tuoda joulun tunnelma yritykseesi uudella ja innovatiivisella tavalla?

Räätälöimme, kuvaamme ja editoimme jouluvideon yrityksesi käyttöön elokuvallisella ammattitaidolla!

 

 

Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan joulushow

Joulupukki on lapsille tuttu valkoparta, punanuttu ja oiva ukki. Mutta tiesitkö, että pukilla on monia salaisia taitoja? Pukki osaa soittaa kitaraa, mandoliinia ja noitarumpua, taikoa ja jopa heittää ilmoille räppisäkeitä! Tulevana jouluna pukki ystävineen pääseekin esittelemään talenttejaan kaikkien lasten ja lastenmielisten iloksi. Tämä joulushow ei jätä ketään kylmäksi!

 

2023 uudistettu joulushow sisältää nyt tuplasti enemmän räppäystä, ihmeellisiä taikatemppuja ja lapsia osallistavaa hauskuutta. Kale Kalkkuna jää täksi vuodeksi Korvatunturille puuhastelemaan jouluaskareita. Kalen sijasta mukaan lähtee serkkupoika Karri Kalkkuna, joka on syntynyt Hollywoodin nukentekijöiden taitavissa käsissä ja tulee takuuvarmasti hämmästyttämään lapsia ilmeikkyydellään ja ilkikurisella huumorillaan. Onneksi mukana on myös torvea soittava vanha ja viisas Mestaritonttu, jotta show ei aivan lähde lapasesta!

 

Joulupukin, Mestarintontun ja Karri Kalkkunan joulushow sisältää perinteisiä jouluelementtejä sekä kosolti uutta ennennäkemätöntä ihmeteltävää. Se tempaa mukaansa lapset ja lapsenmieliset ja naulaa yleisön paikoilleen 30 minuutin kestonsa ajaksi.

 

Jos luulit tuntevasi Joulupukin ja ystävät, sinulla on toden totta edessäsi yllätyksiä...

 

Show'hun kuuluu Joulupukin, Mestaritontun ja Karri Kalkkunan vastaanotto esityksen jälkeen, jossa lapset ja lapsenmieliset pääsevät jututtamaan hahmoja, kertomaan joululahjatoiveet sekä poseeraamaan yhteisissä kuvissa.

 

Sopii joulunavauksiin, päiväkoteihin, kouluihin, pikkujouluihin, lastenjuhliin, yritys- ja messutapahtumiin sekä yksityistilaisuuksiin.

Pyydä tarjous!

Kauppakeskustilaisuudet - lastenjuhlat ja tapahtumat- yritystilaisuudet - tv- ja mainosesiintymiset

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210