050 548 3210

joulupukki

Perinteinen ja suomalainen Joulupukki ammattitaidolla tapahtumiin ja tilaisuuksiin

Identtiset Joulupukkikaksoset joilla on kokemusta ammattitaitoisena pukkina olosta jo 25 vuoden ajalta.


Pukeista toinen toimii  varhaiskasvatuksen opettajana ja toinen on sosiaali- ja terveysministeriön virkamies. Heillä on vankkaa esiintymiskokemusta niin musiikin kuin teatterinkin saralta.
Joulupukeiksi he ovat rutinoituneet satojen tilaisuuksien myötä, joihin lukeutuvat vierailut niin yrityksissä kuin pääkaupunkiseudun suurimmissa kauppakeskuksissakin.
Tämä on Suomen laadukkain pukkipalvelu, jossa korostuu Joulupukin perinteinen suomalainen olomuoto. Asusteet on hiottu viimeisen päälle puuhkalakin tupsusta ja partakarvasta aina lapikkaiden pohjalliseen saakka. Asusteet on valmistettu mittatilauksesta ammattitaidolla suomalaisten käsityöläisten toimesta.

Joulupukit tarjoavat lämmintä ja välitöntä vuorovaikutusta lasten ja kaikkien Joulupukista innostuneiden kanssa. Lisäksi Joulupukki ottaa tilan haltuun riippumatta tilaisuuden koosta. Viimeisen päälle hiotut asusteet kruunaavat täydellisen perinteisen suomalaisen Joulupukkikokemuksen!


Tämä palvelu toimii loistavasti juuri identtisten kaksosien johdosta sillä riippumatta pukista, niin paikalla on aina "sama aito" Joulupukki. Myös yhteisesiintymiset ovat mahdollisia aikuisien jouluisissa tilaisuuksissa. 

* Joulupukin Etäkonttori palvelee myös ennen joulua esim. Teamsin välityksellä erilaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. 


Pyydä tarjous!

Kauppakeskustilaisuudet - lastenjuhlat ja tapahtumat- yritystilaisuudet - tv- ja mainosesiintymiset

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210