jussi  & Kipi duo

Pilke silmäkulmassa hitti- rokki- ja tanssikimaraa kansalle!

Häät, syntymäpäivät tai pilkkikerhon pikkujoulut tulossa ja EppuPopedaLeskinen perui tulonsa? Koska tapahtumasi on jo muutenkin pilalla, voit hyvin vauhdittaa tapahtumia tilaamalla paikalle lähes oikean yhtyeen: yli yhdeksänkymmenen soittovuoden, satojen keikkojen ja reilusti yli kolmensadan kilon kokemuksella ja woemalla murjomme valtakunnan kestohitit lähes tunnistettaviksi versioiksi. Solistimme on tavannut lähes joka toisen tangoprinssin ja miksannut useimpien humppa-artesaanien keikat menestyksekkäästi.


Ohjelmistoon kuuluu tuttuja kappaleita kotimaisilta artisteilta, esim. Juice Leskinen, Topi Sorsakoski Agents, Badding, Tuomari Nurmio, Eput, Popeda ect. Kokoonpano 2 akustista kitaraa, sisältäen mm. "virtuoottisia" kitarasooloja ja kumpikin herroista laulaa erittäin komiasti.


- Puuttuuko iltamistasi musiikki ja muu taustamelu? Kannattaa pitää vaikka kaveriporukalla bileet ja tilata oudolla tavalla ketterä Jussi & Kipi Duo juhlasalin somistukseksi - nyt tarjoushinnalla! Jopa kolme tuntia Suomi- ja Manserockin helmiä lähes tunnistamattomaksi jyrättyinä duoversioina!


Kipi Kilponen - SOITTAA kitaraa ja laulaa.
Jussi Alkula -soittaa kitaraa ja laulaa.


Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - tapahtumat - ravintolat 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com