kajos

Mykistävän kaunis ja herkistävä joulukonsertti joka tempaa kuulijat mukaansa.

KAJOS tuottaa hieman persoonallisemman joulukonseptin, johon kuuluu sekä tunnettuja että hieman tuntemattomampia suomen-, ruotsin- ja englanninkielisiä joululauluja, joissa tunnelma vaihtelee herkästä villiin!

 

 KAJOKSEN esiintyminen on äärimmäisen ja mykistävän kaunis ja herkistävä kokonaisuus joka tempaa kuulijat mukaansa.

 

 Sini Koskelainen on juurevaan a cappella musiikkiin erikoistunut laulaja/säveltäjä/laulukouluttaja. Koskelainen on työskennellyt vuodesta 2012 päätoimisena laulaja-säveltäjänä kansainvälisesti menestyneessä, EMMA-palkitussa Tuuletar-yhtyeessä, joka tekee innovatiivista nykykansanmusiikkia instrumentteinaan ihmisääni. Koskelainen on esiintynyt yli 25 eri maassa ja hänen yhtyeensä Tuuletar on tähdittänyt useita kansainvälisiä festivaaleja kuten WOMEX (ES, FI), WOMAD (UK, AUS, NZ), RITMO (HU), Sur Jahan (IND), Kaustinen, ViruFolk (EE), Taiwan A Cappella Festival, Songlines Encounters (UK) ja JazzAhead (DE).

 

 Susanna Syrjäläinen on Sibelius-Akatemiasta vuonna 2017 musiikin maisteriksi valmistunut sellisti. Syrjäläinen on toiminut aktiivisesti erilaisissa kamarimusiikkiyhtyeissä, orkesterimuusikkona (mm. Joensuun ja Lappeenrannan kaupunginorkestereissa sekä Riku Niemi Orchestrassa), sellonsoitonopettajana, teatterimuusikkona (mm. Svenska teaternin, Feministisen improvisaatioteatteri Vendettan ja Lappeenrannan kaupunginteatterin näytelmissä) sekä kevyen musiikin yhtyeissä soittaen ja laulaen. Syrjäläinen on esiintynyt useilla eri festivaaleilla (esim. Ravello festival Italiassa, What ever Works -nykymusiikkifestivaali, Rootsinpyhtää -bluegrassfestivaali, Ilosaarirock sekä FLOW-festival) ja kuuluu kamarimusiikkifestivaali Elosoiton työryhmään. Hän on tehnyt jousisovituksia mm. artisteille Iisa ja Veli.

 

Heinillä härkien kaukalon (YouTube-linkki)

 

 

Pyydä tarjous!

Kauppakeskustilaisuudet - lastenjuhlat ja tapahtumat- yritystilaisuudet - tv- ja mainosesiintymiset

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210