kipi & hiltton group

GIMME SOME LOVING!

Kipi & Hiltton Group keskittyy bile-, pop-, rock- ja tanssimusiikkiin. Rauhallisemman kitaravoittoisen Agents- rautalankahenkisen beat-musiikin kautta siirtyminen jouheasti iskelmään, sekä Finnhitsiin ja siitä 50-luvun rokkien kautta loppuillan legendaarisimpiin rock-kappaleisiin, särökitaran ja Hammond-urkujen tunnelmassa: GIMME SOME LOVING!


Menevämpää settiä täydentää tarvittaessa myös perinteinen tanssimusiikki. Biisilistasta löytyy kappaleita mm. seuraavilta yhtyeiltä ja artisteilta: Topi Sorsakoski & Agents, Tuomari Nurmio, Badding, Hector, Juice, Hurriganes, Eput, Popeda, Juha Tapio, Gary Moore, Steppenwolf, Elvis, Chris Rea.


Kimmo ”Kipi” Kilponen soittanut mm. seuraavissa kokoonpanoissa: Los Amigos De La Guitarra, BCO, Outburst, LightMinded, Minea, Markku Harjunpään orkesteri, Nurkanvaltaajat, Lämminvaunu, Tiina Saarivuori Joyride (SMORK 2005 2-sija ;), Vesa Koskinen Cents, Case L, Lantsa Big Späm, Jade´s Band, Kipi Hiltton Group ja Nihil Secus Duo eli paljon bändejä ja paljon keikkoja on tahkottu! Häitä ym. yksityistilaisuuksia, ravintolaa, pubia, tanssilavoja... rokkia ja tanssimusaa, kaikkee mitä osaa ja pystyy ;) Mottona: tukka ja järki ei mahdu samaan päähän.


Timo Kailio on soittanut ikänsä tanssi-, blues-, yms. bändeissä. Alataajuuksien arkkiatri ja Pirkkalan Pavarotti! Aksu Viitanen

on enämpi rockbändeissä nuoruutensa remunnut. Nyt pienen tauon jälkeen seestynyt ja siirtynyt viihdeorkesterin leipiin (joka on pitkä ja kapea). Lyömäsoitintaiteilija jumalan armosta! Hannu Lipponen on entinen tappajahaitaristi, nyt vanhemmiten digitaaliurkuharmooneihin mieltynyt ikinuori karaokekunkku. Bändikaraokea vetänyt jo 80-luvun alussa, kun muut vasta hiekkalaatikolla tappeli ämpäreistä. Haitari soi kyllä vieläkin, perinteisemmässä tanssimusiikissa!


Kipi Kilponen - kitara, laulu

Timo Kailio - basso, laulu

Aksu Viitanen - rummut

Hanski Lipponen - koskettimet, haitari, laulu

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - tapahtumat - ravintolat -tanssilavat

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com