050 548 3210

KORMUS


Kormus MiminTalli Oy

Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet!


Tähän lentävään lauseeseen tiivistyy suomirock-yhtye Kormus.

Vuodesta 2013 asti ahkerasti keikkaillut yhtye on niittänyt mainetta ympäri Suomea energisillä ja hyväntuulisilla keikoillaan. Tämä bändi ei tunnetusti tee keikkojaan hutiloiden vaan joka keikka on kokemus! Lavalla lentää hiki, soittimet, rennot välispiikit ja yleisön päälle hyvällä fiiliksellä käyvä musiikki.


Kormus on julkaissut kaksi pitkäsoittoa ("Julkista materiaa" 2014 ja "Ottakaa te tää!" 2017) sekä kolme singleä ja viisi musiikkivideota. Erityisesti loppuvuodesta 2016 julkaistu "Yhden illan prinsessa" keräsi hienosti valtakunnallista radiosoittoa. Lisäksi kappaleet "Käyk' sä usein täällä?" ja "Taivaskin kirkastuu" ovat keränneet paikallisradioiden soittoa.


Kormus esittää keikoillaan omaa materiaaliaan. Koko yhtyeen tuotanto löytyy suoratoistopalveluista.


Tässä on bändi, joka soveltuu niin isoille kuin pienillekin lavoille. Kormus on tehnyt neljässä vuodessa noin 400 keikkaa pubeista isoille festareille, yksityistilaisuuksiin ja takapihabileisiin, lämmittelykeikkoja isommille artisteille (mm. Popeda, Eppu Normaali, Remu & Hurriganes, Anssi Kela) sekä pyörittänyt omaa Kormus-klupia, jossa vieraina ovat käyneet mm. Tommi Läntinen, Costello Hautamäki, Heikki Salo, Jussi Selo, Matthau Mikojan, Vesa Holmala ja Hauli Bros duo.


Orkesterilta löytyy omasta takaa kaikki keikkaan tarvittava tekniikka. Mukanamme kulkee myös miksaaja sekä tuotemyyjä, joten reissun päällä meitä on aina viisi henkilöä.


Bändi tekee mielellään myös ikärajattomia keikkoja nuorisotaloilla, kouluilla tai alkuillan keikkoina ravintoloissa. Kormus on myös pitänyt bändi-klinikoita, joissa yhtye on kertonut omista kokemuksistaan bänditoiminnasta sekä livesoitosta ym. bändiin liittyvistä asioista, sekä esittänyt ohessa aina muutamia kappaleita.


Anton Äikäs - kitara, laulu

Aaro Alatalo - basso, taustalaulu

Kari Luomaharju - rummut, taustalaulu


Pyydä tarjous!

Lasten- ja nuorten tapahtumat - Yritystilaisuudet - Yksityistilaisuudet - Ravintolat - Tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Kormus MiminTalli Oy

Kuva: Jukka Vahter

Kormus MiminTalli Oy

Kuva: Jukka Vahter