kormus

Kormus ei ole bilebändi, mutta minne Kormus menee, siellä on bileet!

 

 

Pitkänlinjan Suomirock-yhtye Kormus

Vuodesta 2013 asti ahkerasti keikkaillut yhtye on niittänyt mainetta ympäri Suomea energisillä ja hyväntuulisilla keikoillaan ja saanut koottua itselleen vahvan fanikunnan. Tämä bändi ei tunnetusti tee keikkojaan hutiloiden vaan joka keikka on kokemus! Lavalla lentää hiki, soittimet, rennot välispiikit ja yleisön päälle hyvällä fiiliksellä käyvä musiikki.

 

Kormus on julkaissut tiiviiseen tahtiin musiikkia ja suosittuja videoita. Erityisesti loppuvuodesta 2016 julkaistu "Yhden illan prinsessa" keräsi hienosti valtakunnallista radiosoittoa. Lisäksi kappaleet "Käyk' sä usein täällä?" ja "Taivaskin kirkastuu" ovat keränneet paikallisradioiden soittoa. Uusin singlejulkaisu uusitulla kokoonpanolla on "KUKAAN EI VIE MULTA ROCK 'N' ROLLII".

 

Kormus esittää keikoillaan omaa materiaaliaan. Koko yhtyeen tuotanto löytyy suoratoistopalveluista.

 

Tässä on bändi, joka soveltuu niin isoille kuin pienillekin lavoille. Kormus on tehnyt neljässä vuodessa noin 400 keikkaa pubeista isoille festareille, yksityistilaisuuksiin ja takapihabileisiin, lämmittelykeikkoja isommille artisteille (mm. Popeda, Eppu Normaali, Remu & Hurriganes, Anssi Kela) sekä pyörittänyt omaa Kormus-klupia, jossa vieraina ovat käyneet mm. Tommi Läntinen, Costello Hautamäki, Heikki Salo, Jussi Selo, Matthau Mikojan, Vesa Holmala ja Hauli Bros duo.

 

Orkesterilta löytyy omasta takaa kaikki keikkaan tarvittava tekniikka. Mukanamme kulkee myös miksaaja sekä tuotemyyjä, joten reissun päällä on aina kuusi henkilöä.

 

 

Anton Äikäs 

Kari Luomaharju

Joona Kuparinen

Nico Bertula

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - lasten- ja nuorten tapahtumat - ravintolat - yritystilaisuudet - tapahtumat ja festarit

 

Keikkamyynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Kormus MiminTalli Oy

Kuvat: Vesa Holmala

 

Kormus MiminTalli Oy

Kuvat: Jukka Vahter