Kuva: Studio Harri Hinkka

mikko alatalo

Legenda jo eläessään!  

Tytöt tahtoo pitää hauskaa - Manserokkia - Juice & Mikko biisejä - Syksyn Sävel retro

 

Mikko Alatalo - legenda jo eläessään!

 

Mikko Alatalo kiertää keväällä 70 vuotis-juhlakonserttien merkeissä ympäri Suomea. Tämä käsittämättömät seitsemällä eri vuosikymmenellä keikkaillut musiikin ja monen muunkin alan supermonitoimimies viihdyttää kansaa alati muuntautuen ja ajan hermolla pysyen unohtamatta kuitenkaan historiaa.

 

Suomen "Virallisen yhteislaulattajan" suorastaan hengästyttävän laajasta repertuaarista (yli 60 julkaistua levyä) löytyy musiikkia vanhoilta Coitus Int. -ajoilta yhdessä Juicen kanssa, soolotuotantoa kymmenien vuosien ajalta koko kansan rakastamia kappaleita; löytyy Syksyn Sävel-tuotantoa, omia balladeja, Maalaispojan lauluja, joululauluja, kantria ja unohtamatta tietenkään Känkkäränkkää! Känkkäränkkä toimii loistavasti edelleenkin lasten tapahtumissa, mutta myös opiskelijabileissä. 

 

Mikko Alatalo keikkailee usein yhdessä omien poikiensa bändien; Hauli Bros, Kormus, Lataus ja Alatalo Brothers keikoilla sekä on käynyt feattaamassa ja tekee jatkuvasti paljon yhteistyötä musiikillisesti myös tamperelaisen hiphop-ryhmä Mansesterin sekä lukuisien muiden artistien ja bändien kanssa. 

 

Mikko Alatalon huikea huumorintaju, upeat kansan tuntemat kappaleet ja positiivinen tapa suhtautua kuulijoihinsa toimii tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

 

 

 

Tilattavissa myös iloisia ja tunnelmallisia koko kansan yhteislaulukonsertteja.

 

Rauhallisempaa osastoa löytyy mm. joulu- ja kirkkokonserttien muodossa.

 

 

Pyydä tarjous!

Show&Diner - Yritystilaisuudet - Gaalaillalliset - Yksityistilaisuudet - Ravintolat - Tapahtumat - Yhteislaulutapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com


Mikko Alatalo yhteislaulutilaisuudet

Kuvat: Studio Harri Hinkka

Mikko Alatalo elämänkerta

Kuva: MiminTalli Oy