mimunen lastenhahmo

Hassu leikkiurheilija - lastenhahmo lastenhahmo

 

 

MIMUNEN

 

MIMUNEN on hassu leikkiurheilija. Mimunen harrastaa hokia nurmikolla, jalkapalloa uidessa, koripalloa kinkkaamalla. Mimunen on innokas urheilija mutta vähän hassusti ja lasten tehtävä on opastaa Mimunen oikeille jäljille.

 

"Olen Mimunen, E-RIT-TÄIN IHASTUTTAVAN HALITTAVAN SULOINEN leikkiurheilija. Harrastan mm. jääkiekkoa sulkapallomailalla ja pikkupossulla. Osaan keilata ihan oikeasti kukkaseppeleellä tai nostaa painoja apinalla. Jalkapallo on lähes bratwurstilaji minulle, siinä tehdään askelkyykkyjä ja välillä kannattaa ottaa vaihtoaskelhyppypomppu. Kannatan kaikkia mahdollisia ja mahdottomia joukkueita; mm. Pötkistön pallonallet on aika kova!"

 

 

Mimunen - lastenhahmo voi esiintyä mm. erilaisissa urheilutapahtumissa tai muissa tilaisuuksissa mihin halutaan lapsille hassua ohjelmaa. Mimunen ei laula mutta kertoo laajasti omista urheiluharrastuksistaan ja laittaa lapset samalla liikkumaan. Mukana kulkee erilaisia harrastevälineitä ja leikkihahmoja joilla kaikilla on Mimusen mielestä jokin muu tehtävä kuin mitä lapset ovat oppineet. Näin lapset pääsevät opastamaan Mimusta eri urheilulajien ja leikkien saloihin.

 

 

Pyydä tarjous!

 Lastentapahtumat - yksityistilaisuudet - urheilutapahtumat - yritystilaisuudet - tapahtumat ja festarit

 

Keikkamyynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com