nolo & Rähjä

Vuodesta 1970 asti tiukasti mukana rehellisen rokin ja siihen liittyvien lieveilmiöiden tukemisessa ja kehittämisessä

Vuodesta 1970 alkaen tähän päivään yksi Suomen kovimpia kasassa pysyneitä rockbändejä; "Tahdon saada Paulan takaisin/ Milarca /Tippuri-Tiina/ Lumeen hukkunut ja kymmeniä muita legendaarisia rockbiisejä"


Legendaarinen rokkibändi Sisä-Suomen sisimmistä sisäosista, joka on ollut 70-luvun alusta asti tiukasti mukana rehellisen rokin ja siihen liittyvien lieveilmiöiden tukemisessa ja kehittämisessä. 50-vuotista taivaltaan 2020 juhlistava Nolo&Rähjä on mielettömällä taidolla ja energialla varustettu todellinen Manserokin ikoni. Oma tuotanto rakentuu suomalaisista sanoista ja soinnuista, Manserokin hengessä. Bändi toimii loistavasti tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.


Bändi ei ole missään vaiheessa ollut täysin telakalla, mutta yhtye on kokenut uuden nousun rumpali Timo Vehmaksen siirryttyä riveihin. Vuosikymmenien historia musiikista ja alan ammattilaisuudesta näkyy ja kuuluu bändin esiintymisissä, eikä todellakaan negatiivisesti! Melodiset ja rockhenkiset kappaleet sekä ammattitaitoinen esiintyminen vievät mennessään bändiä entuudestaan tuntemattomatkin kuulijat.


Veke Lyttinen – laulu

Nuppe Nurminen – kitara

Poeka Ryhänen - kitara

Timo Vehmas – rummut


Pyydä tarjous!

Yritystilaisuudet - Yksityistilaisuudet - Ravintolat - Tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.comNolo & Rähjä MiminTalli Oy

Kuva: Juho Ingström