Petri lehtinen viihdejuontaja

Juontaja, organisaattori, tuottaja, tv-viihteen ammattilainen

Petri Lehtinen on tyylikäs ja erittäin ammattitaitoinen juontaja joka soveltuu erinomaisesti niin viihteelliseen "Ruotsinlaivajuontamiseen" kuin vakavampienkin tilaisuuksien haltuun ottamiseen.

 

Petrillä on monipuolinen ja pitkä kokemus viihteen ammattilaisena niin laivoilla legendaarisena risteilyisäntänä, mitä moninaisemmissa tapahtumissa kuin lehdissä ja erilaisissa tv-tuotannoissakin.  Hän on tullut tutuksi vuosien saatossa suurelle yleisölle myös erittäin suositun MTV3:n Mr Scandinavia-kilpailun monivuotisena juontajana ja tuottajana sekä useiden yritysjuhlien isäntänä.

 

Petri Lehtinen on myös toiminut Karaoken SM–finaalin monivuotisena juontajana ja hän juontaa ammattitaidolla sekä suurella sydämellä niin lastenjuhlat, messut, erilaiset tapahtumat sekä yritysjuhlat kuin teemaillatkin. Yritysjuhlien ja -tapahtumien kokonaisvaltainen ideointi jo suunnitteluvaiheessa luonnistuu myös erinomaisesti yli 30 vuoden kokemuksella. Tuotteiden promootiotilaisuudet ja suorat TV- sekä NettiTv –lähetykset luonnistuvat niinikään ammattitaidolla tältä hyvä-ääniseltä juontajalta.

 

Petristä huokuu samanaikaisesti rauha ja energisyys, rentous ja oikea tekemisen meininki koska nauttii työstään aina täysillä ja pilke silmäkulmassa. Petrille, kuten aina huipputasoiselle esiintyjälle, on äärimmäisen tärkeää saada ns. suora ja välitön yhteys yleisöön. Petri Lehtinen ei tarvitse valmiiksi laadittuja juontotekstejä, vaan vankan kokemuksensa ansiosta hän paitsi perehtyy aina ennakkoon tulevan keikkansa taustoihin, niin myös osaa juontaa tarpeen vaatiessa improvisoiden lavalla lähes täysin ilman minkäänlaisia juontopapereita.

 

Tälle äänenkäytön ja esiintymisen ammattilaiselle ei mikään juonto tai promootiotyö ole vierasta. Soita, laita meiliä ohjelmatoimistoon ja rakennetaan tilaisuudestasi ikimuistoinen onpa se sitten suurempi tapahtuma tai pienempi tilaisuus jonka haluat muistettavan pitkään!

Pyydä tarjous!

Yritystilaisuudet ja tapahtumat, TV-produktiot, show & diner 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com