pola ivanka show

POLA IVANKA SHOW He’s a Lady - POLA IVANKA FLOOR SHOW & BILEBÄNDI - POLA IVANKA SHOW verkossa

Pola Ivanka Show -  He’s a Lady

  LAVALLA Mika Tepsa
  BIISIT Omia & covereita
  PIANISTI ja/tai taustanauhat
  tai
  ORKESTERI Kvartetti

Pola Ivanka on vuosikymmenien aikana esiintynyt lukuisissa pikkujouluissa ja tapahtumissa. Yleisöt ovat järjestäin nousseet taputtamaan tähdelle seisaaltaan vaatien encorea. Odotettavissa on ainutkertainen kahden tunnin the best of He’s a Lady! -ilta, joka kuljettaa energisesti läpi vuosikymmenten, musiikin siivittämänä. Illan aikana kuullaan poppia, iskelmää, chansonia, rockia ja High-Energyä – luonnollisesti tähden omalla vahvalla livelaululla – Leideistä Lavoilla Jacques Breliin ja Sirkka-Liisa Sassiin… Kokonaisuus on viihdyttävää ja tunnelmallista juhlakauden tykitystä, tähtisadetta ja glamouria. Iloisen illan huumorissa ja pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä ja maailmalta.

*
  Mika Tepsa on kietoutunut alter egonsa Polan pauloihin jo aikaa sitten.
  Vaikka Tepsa laulaakin sävelmät omalla nimellään, niin aina vaan on kuitenkin luvassa Polan glamouria. Strutsinsulkia ja paljettilaahuksia on edelleen tiedossa.
  Illan välispiikkien pyörremyrskyssä vilahtelee legendaarisia letkautuksia meiltä sekä muualta maailmasta, ja kaikki liittyy Polaan. Vai Mikaan? Ja kun show-meiningillä mennään, niin Mika lyö lauteille omien laulujensa lippaan. Kuullaan illassa myös tuttuja biisejä aikuisen naisen pauloissa. Live-bändi tai pianisti tykittää   kaiken aikaa solistin tueksi.


  Tunnelma on runsasta, rönsyilevää ja rehevää, niin kuin Tepsa itsekin Polan takana! Luvassa on raikas ja räväkkä meno, jonka   takaa suomalaisen drag-viihteen itse laulava artisti.

 

POLA IVANKA FLOOR SHOW & BILEBÄNDI
  Drag-solistin rehevän hauska liveshow, jossa suurta draaman kaarta sentimentaalisista sävelmistä itseironiseen iloitteluun. Pola vetää menevän hittiputkensa vahvalla tulkinnallaan ja lopun High-NRG Disco nostaa kaikilta korkkarit kattoon. Kesto 30-45min, mukana orkesteri.
  - Lisäksi loppuiltaan menoa tarjoaa bilebändi reippaalla otteellaan bilemusaa ja iskelmää.
 
  *
 

POLA IVANKA SHOW VERKOSSA
TILAAJAN VALITSEMALLA ALUSTALLA - TILAAJA VASTAA STRIIMAUKSESTA


  Verkkoesityksen kesto sovittavissa esim. 10-40min
  Mikäli tilaaja haluaa, voidaan toteuttaa esim. 10-15min tervehdys-show esim. Zoomissa,
  joilloin toteutus on kevyesti konferenssikaiuttimella.

 

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner 

 

 

Keikkamyynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com