sini sax

DJ & saksofonisti

 

Valovoimainen artisti, saksofonisti Sini Sax nostaa esiin suuria tunteita. Saksofoni luo tilaisuuteen sopivan soundin. Tyylilajit smooth jazzista discoon, popista rockiin, omiin julkaisuihin ja suomiklassikoihin.

Valovoimainen artisti Sini Sax on nähty maalla, merellä, maailmalla, festareilla, TV -kapellimestarina, konserteissa ja jopa purjeveneen nokassa esiintymässä. Hän on myös säestänyt suomalaisia eturivin artisteja ja vieraillut lukuisilla albumeilla. Muusikko, musiikinopettaja ja aikuiskasvatustieteilijä Sini Sax esiintyy omalla bändillä tai elektronisella kokoonpanollaan.
 
 Upea Tunnelma tilaisuuteesi elävän musiikin avulla, suurista juhlista ja festareista aina tunnelmalliseen lounge-tilaisuuteen. Musiikki nostaa esiin suuria tunteita ja kaikki viihtyvät. Saksofoni luo tilaisuuteen sopivan Soundin. Tyylilajit smooth jazzista discoon, popista rockiin, omiin julkaisuihin ja suomiklassikoihin kuuluvat ohjelmistoon.
 
 Tilaisuudet: konsertit, juhlat, synttärit, cocktail tilaisuus, pikkujoulut, ohjelmanumero, karonkka, tuote-esittely, serenadi, firman juhlat ym.
 
 Sini on esiintynyt mm. presidentti Tarja Haloselle.
 
 - soloesiintymiset
 - yhdessä Dj:n kanssa
 - bändillä

 

Pyydä tarjous!

Matineat - yritys- ja yksityistilaisuudet - klubit 

MYYNTI JA TIEDUSTELUT

mimi@mimintalli.com, puh. 050-548 3210