tampereenkiäliset uutiset

Ylitä uutiskynnys ja tilaa Tampereenkiäliset uutiset hupiohjelmanumeroksi!

Radiogaalassa Vuoden palkittiin parhaana radio-ohjelmana paikallisradioiden sarjassa!


TAMPEREENKIÄLISET UUTISET


on esitys, joka ei ole stand up:ia eikä perinteistä hahmokomiikkaa, vaan jotakin niitä yhdistelevää ja niiden väliltä sekä paljon muuta. Sitä on vaikea selittää, se on vain nähtävä ja kuultava.


Ylitä uutiskynnys ja tilaa Tampereenkiäliset uutiset hupiohjelmanumeroksi tilaisuuteesi tai yrityksesi juhliin. Uutisten sisällöstä neuvotellaan tilaajan kanssa joka kerta etukäteen, sillä näille uutismiehille  objektiivinen tiedonvälitys ja uutisointi ovat tarvittaessa hyvinkin joustavia käsitteitä, eivätkä he kavahda tuotesijoitteluakaan. Reilun varttitunnin mittainen, armottoman intensiivinen uutistykitys voidaan jakaa myös kahdeksi vajaan kymmenen minuutin setiksi, esitettäviksi esimerkiksi tunnin välein, jos se ohjelmaanne paremmin sopii.


Esiintymispalkkiot sovitaan tapauskohtaisesti, koska mitään ”apteekin hintaa” ei esityksellä voi olla, kun tilaisuudet ovat aina erilaisia ja ennakkotyön määrä vaihtelee. Nämä ovat niitä kuuluisia neuvottelukysymyksiä.


Tampereenkiäliset uutiset videokeikalla

Hönttä ja Toippari lukevat virtuaalisesti ihan kuin telkkarissa ainakin yritystenne tai vaikkapa päivänsankarista kertovia uutisia. Uutistenlukijoiden taustalle tulee yrityksenne logo, grafiikkaa tai aiheeseen liittyviä kuvia. Tilaa omat telkkariuutiset Höntältä ja Toipparilta vireolla! Kesto sovittavissa. 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - harjannostajaiset - etäesiintyminen

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com