toni lähteenmäki

Ihastuttava, hauska, huipputaitava tiukkaakin tiukempi rokkimimmi, tuttu mm. Ilona-bändistä!

Kaunis, upeaääninen ja äärimmäisen taitava Toni Lähteenmäki viihdyttää erilaisilla kokoonpanoilla kuulijoitaan laajalla skaalalla omaa suomenkielistä soolotuotantoa sekä eri bändeistään mm. Ilona tutuksi tulleita biisejään että niin kotimaisien kuin ulkomaistenkin huippuartistien tuotantoa monipuolisesti aina Paula Koivuniemestä vaikkapa Irinaan ja Jukka Poikaan sekä ulkomaisista huippunimistä mm. Avicii, Abba, Adele, Bee Gees ja Pink.


Tämän laajasti suomalaiseen viihde- ja musaskeneen vaikuttaneen ja siksipä Mrs. Manserockiksikin tituleeratun moniosaajan keikkaseteistä löytyy iloa, vauhtia ja huomattavaa osaamista tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Myös rauhallisempaa osastoa ns. kevyempää taustamusiikkia löytyy valikoimista. Tonilta löytyy myös erilaisia teemasettejä esim. hevosaiheisiin tapahtumiin.

Toni keikkailee sekä omalla nimellään että Acoustix -bändillä. Kokoonpanoja saa myös triona .


Toni Lähteenmäki on suomalainen muusikko, laulaja ja musiikintekijä. Rock-yhtye Ilonan perustajajäsen, lauluntekijä ja kitaristi. Legendaarinen Ilona raivasi 1980-luvulla tietä uranuurtajana suomalaisille naisrockmuusikoille. Toni Lähteenmäen ensimmäinen sooloalbumi "Haaveilen" ilmestyi heti Ilonanhajoamisen jälkeen 1990 ja "Tulevaisuuden portti "1996.


Singlejulkaisutovat "Aamu-unia", "Taikaa", "Univelkaa". Vuonna 2010 ilmestyi AkunTehtaan tuotantona " Zambian vocal collection" accapellana toteutettu "Haaveilen". 1990- luvun loppupuolella perustettu All Ways+ yhtye toteutti aktiivisen keikkailun ohessa myös sketsiohjelmasarjan "Epilaattori" TV 2:lle.


Vuosien varrella Toni on laulanut lukuisien eri yhtyeiden ja artistien levyillä pääasiassa taustalaulajana. Näitä ovat mm. Juice, Popeda, Kummeli, Heikki Silvennoinen, Anssi Tikanmäki ja Masi Luoma.

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner - gaalaillalliset

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com