toni lähteenmäki &

arska rautajoki

 

Toni Lähteenmäki & Arska Rautajoki Duo on kahden Manserockikonin huikean kovatasoinen ja hyväntuulinen irroitteluduo

Rennon hauskaa ja korkeatasoista bilemusaa, suomirokkia ja omaa tuotantoa akustisesti kahdelta Suomen merkittävimmiltä uranuurtajilta Manserockin saralla; Toni Lähteenmäki ja Arska Rautajoki.
 
Upeaääninen Toni Lähteenmäki (Martiz, Tiz, Ilona, AllWays+, Juice Leskisen kokoonpanot ym. ym.) laulaa ja soittaa kitaraa ja Arska Rautajoki (Mm. Popeda, Juice, Topi Sorsakoski & Kulkukoirat, Sleepy Sleepers, Martiz, Mikko Alatalo, Sakari Kuosmanen, Dave Lindholmin, Mamba, Hurriganes, Remu And His Allstars, Mastio, Neropats, Veli-Matti Järvenpää TEX-MEX orkesteri, Kari Peitsamo ja Moog Konttinen kokoonpanoissa) soittaa rumpuja sekä laulaa.
 
Näiden kahden legendan keikoilla todella välittyy yleisölle se kuinka hauskaa voikaan huippuammattilaisen yhteisesiintyminen olla silloin kun soitossa ja esiintymisessä kaikki kohtaa. Tonin ja Arskan keikoilla (Sekä duo että trio) hyvä meininki on pääasia, se että kansa saa tanssia ja viihtyä sydämensä kyllyydestä.
 
 
 Toni & Arska Duo muuntautuu välillä upeaksi trioksi jota täydentää joku seuraavista legendoista tilanteen mukaan; Nipa Niilola/ Safka Pekkonen tai Mikko Löytty.

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner - gaalaillalliset

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com