voodoo - jose ahonen

Mikä on poppatohtorin salaisuus, joka aikoinaan avasi minulle ovet ihmismielen salaisuuksiin ?

Mitä ovat mikroilmeet ja kuinka niitä tulkitaan?

Kuinka todellisuutta voidaan muovata?

Mikä on taikasana, jolla vaikutetaan ihmisen mieleen - tieteellisesti?

Kuinka ihminen voidaan kaataa, koskematta?Hypnotisoiva, yleisöään osallistava ja mukaansatempaava psykologinen Voodoo-show paljastaa ihmismielen saloja viihdyttävästi.

Elämyksellinen esitys opastaa mentalismin ja psykologisen mielenhallinnan maailmaan hämmentäen ja naurattaen.

Voodoo on tunnetun suomalaisen mentalisti Jose Ahosen ensimmäinen sooloesitys. Uudenlaisessa esitysformaatissa yhdistyvät elämyksellisen taika-show:n elementit ja hyödylliset tiedot ihmisen sisäisen maailman koukeroista, toiminnasta ja ohjailusta.

Kesto 1.5 tuntia väliajan kanssa.


Jose koukuttaa katsojansa sekä lavalla että videolla. YouTubessa julkaistu Magic for Dogs – Taikuutta koirille nosti miehen maailmanmaineeseen, ja sen jälkeen Josen viraalihittien katselumäärä on kasvanut yli 50 miljoonaan. Hänet muun muassa kutsuttiin Los Angelesiin kuvaamaan uusia videoita Collective Digital Studiolle, ja Suomessa Jose tekee Huijarit-ryhmässä suosittuja videoita mm. Radio SuomiPopille ja Nelosen Ruutuun. 


Jose myös kuuluu Psychic Entertainers Association -yhdistykseen, johon on päässyt jäseneksi vain noin 250 maailman parasta ammattimentalistia, hypnoositaiteilijaa ja muuta psyykikkoviihdyttäjää. Jose on myös Suomen pitkäkestoisimman taikuriklubin,  Club Harhan  perustajajäsen. 

Pyydä tarjous!

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com