xl sami

Nallekarhumaisen hauska stand up -koomikko, juontaja, näyttelijä


Koomikko XL Sami laskee sumeilematta leikkiä omasta olemuksestaan ja taustastaan ja ohjelmistoon voi kuulua myös hyvin rankkaakin maailmalla erittäin suosittua huumoripitoista roastaamista.


Sami Huhtala tunnetaan useita maailmanmestaruuksia voittaneena penkkipunnerruksen huippunimenä, mutta viime vuosina hän on laajentanut reviiriään kovalla
vauhdilla viihteen eri osa-alueille musiikista näyttelemiseen ja stand up-komiikkaan.


Satoja roolisuorituksia, stand up -esityksiä ja musavideoita vauhdilla aikaansaavan Samin tahti on suorastaan hengästyttävä! Tämä tosiasiassa hyvinkin lempeä ja rauhallinen mies saa juron ulkonäkönsä ansiota voittaa yleisönsä luottamuksen ja tekeekin sen suorastaan kutkuttavan hauskasti. "Kannattaa tosiaankin tämän näköisen miehen alkaa puhumaan ensimmäisenä steroideista" itsestään leikkiä laskeva mies veistelee. Tämä nallekarhumainen mies on hervottoman hauska, sympaattinen ja huumori uppoaa loistavasti kansan syviin riveihin.


Erikseen tilattavaan roastaamiseen kuuluu tilaisuudesta valittujen henkilöiden huumoripitoinen "naljailu" ja kohdehenkilöiden valinta tapahtuu yhteistyössä tilaajan kanssa. Tekstit XL Sami räätälöi aina yksilöllisesti. Erilaisia ohjelmistokokoonpanoja löytyy useita yhdessä muiden Suomen huippukoomikoiden kera.  

Ohjelmistoa löytyy aina 10 min lyhyestä Stand up:sta täyspitkään koko illan ohjelmaan musiikin kera; mm. "Hervoton Stand up -ilta"


Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner - gaalaillalliset - pr


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com