050 548 3210

enkelit duo

Kaikille jotka haluavat juhliinsa iloa, naurua ja rentoa fiilistä tai ravintoloissaan oluthanat virtaamaan. 

Rokkia rokkia, manserokkia ja hulvattomia välispiikkejä!

 

 

Enkelit Duo soittaa vauhdikasta Manserokkia! Tämä parivaljakko ei jätä kylmäksi ketään; sen takaavat Jussin humoristiset ja hyväntuuliset välispiikit - ei miestä turhaan kutsuta hauskaksi mieheksi. Solisti Jussi Aaltonen on tullut tunnetuksi Mustat Enkelit yhtyeen keulakuvana ja moninaisista toimistaan nuorten ja etenkin sotaveteraanien hyväksi. Päivätyökseen lähihoitajan ammatissa päihdetyöntekijänä työskentelevä Aaltonen tunnetaan myös Rauhanturvaajakomennuksestaan Etelä-Libanonin ”tulihelvettiin”.

 

 

Enkelit Duon kokoonpanossa toisena osapuolena kitarassa ja laulussa on Jay Lewis. Jay Lewis tunnetaan laajalti sekä maailmalla mainetta niittäneenä kuin myös kotimaisissa kokoonpanoissa; mm. Yössä pitkään vaikuttaneena supersympaattisena rokkarina.

 

 

Duon keikoilla soi rehellinen Manserock. Enkeleiden omaa tuotantoa, Jay Lewisin tuotantoa, Jussin enomiehen; Pate Mustajärven soolotuotantoa sekä Popedaa, Yötä ja Juicea höystettynä Jussin legendaarisilla välispiikeillä joissa kannustetaan kansaa nauttimaan riittävissä määrin talon antimia. Soveltuu erinomaisesti ravintoloihin, tapahtumiin ja yksityistilaisuuksiin. Duolla mukana komppikone, eli meno on taattua alusta loppuun asti. Duolla on myös saatavissa osaksi tanssisettiä esim. häätilaisuuksiin.

 

Jussi Aaltonen – laulu, kitara

Jay Lewis - kitara, laulu

 

KEIKKAKALENTERI LÖYTYY MUSTAT ENKELIT SIVULTA

 

 

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat / pubit - tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com 

Enkelit Duo MiminTalli Oy

Kuva: Haarri Hinkka / Mimi