jay lewis 

Rock´n´rollia, suomipoppia; omaa ja covereita.

Jay Lewis

 

Upea ja karismaattinen, todellinen aito suomirokkari Jay Lewis esittää soolokeikoillaan sekä kotimaisia että kansainvälisen rockin klassikoita ja helmiä niin omasta tuotannosta kuin covereinakin. Illan aikana kuullaan monipuolisesti hyviä biisejä. Jaylla on käytössä myös "taustanauhat" joten kuulostaa kuin paikalla olisi isompikin bändi. Tämä mm. Yö-yhtyeestä tutuksi tullut erittäin pidetty rokkari saa todellakin yleisön innostumaan ja kuumenemaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

 

Viihdyttäminen käy niin tapahtumissa, ravintoloissa kuin myös yksityis- ja yritystilaisuuksissakin. Jayn voi kysyä keikoille useissa eri kokoonpanoissa trubaduurista bändeihin asti erittäin laajalla repertuaarilla.

 

Jay on vaikuttanut aikojen saatossa muun muassa Yössä 17 vuotta (1999-2017) sekä yhtyeissä Jay Lewis Gang, Oz, Masque, Sarcofagus, Princess Pang, The Chiefs, Skin 'n' Bones ja Billion Dollar Babies ja hän on tehnyt kappaleita kymmenille eri artisteille ja kokoonpanoille.

 

Tällä hetkellä Jay keikkailee pääasiassa hulvattoman, manserokkia soittavan Enkelit Duon toisena osapuolena sekä nähdään vierailijana erilaisissa kokoonpanoissa; mm. (Yö, Circus of Rock).

 

 

Keikkakalenteriin ->

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.comJay Lewis - MiminTalli Oy

Kuva: Sanna Voimanen

Jay Lewis - MiminTalli Oy

Kuva: Sanna Voimanen