050 548 3210


Isiemme teokset MiminTalli Oy

Isiemme Teokset - MiminTalli

Isiemme Teokset Isänpäiväkonsertti Tamperetalossa 11.11.2018

Kuvat: Kalle Nieminen

Tämä konserttikokonaisuus on myytävänä myös yritys- ja gaalatilaisuuksiin sekä konserttina myös muille paikkakunnille kulloinkin sovelletuin osin. 

SOITA JA KYSY LISÄÄ!


Tunnettujen tamperelaisten muusikoiden vesat, eli ne omien vanhempiensa kaikkien arvokkaimmat teokset esittivät mieluisimpiaan kappaleita isiensä tuotannosta isänpäivän kunniaksi loppuunmyydyssä Tampere-talossa su 11.11.2018.


Valtteri Aaltonen tuo konserttiin isänsä Jussi Aaltosen teoksia ja herrat Alatalo Aaro, Eero ja Kalle isänsä Mikko Alatalon kappaleita. Jimi Hautamäki valitsee isänsä Costello Hautamäen laajasta tuotannosta ja Valentin Salo johdattaa Heikki Salon kappaleisiin. Jenni Mustajärvi puolestaan valitsee esitettäväkseen omat suosikkikappaleensa isänsä Pauli Mustajärven laajasta tuotannosta.


Konsertin "kapellimestarina" ja kitaristina toimii Kalle Alatalo, bassossa Aaro Alatalo ja rummuissa Jimi Hautamäki. Tero Kaario huolehtii konsertin kosketinsoitinosuudet.


Konsertti rakentuu sykähdyttävien kappaleiden ympärille ja lavalla koetaan suuria tunteita, mutta samalla myös aitoa rock´n rollia koska sitähän nämä ovat; rokkareiden lapsia.


Sivun alareunassa kooste tapahtuman uutisoinneista.


Promokuvat ennakkoon: Kalle Nieminen

Konserttikuvat: Sanna Hellekoski


Tamperetalo 11.11.2018 klo 19.00Kuvat: Kalle Nieminen


Myynti ja haastattelupyynnöt:

Mimi Mannila

puh. 050-548 3210

mimi@mimintalli.com


Kuvat:

Kalle Nieminen - linkki