mustat enkelitOFFICIAL

ENKELIT DUO

Menoa, meininkiä ja rokkenrollia suaraan Tampereen ytimestä!

Tamperelainen Mustat Enkelit on todellinen pitkänlinjan yhtye joka tulkitsee karismaattisen äijämäisen solistinsa Jussi Aaltosen johdolla pääasiassa omaa tuontantoa karhealla sekä intensiivisellä rockenergialla, unohtamatta tietenkään Jussin huikeita välispiikkejä! Mukaan saattaa keikoilla livahtaa jokunen Popedabiisikin joukkoon. Jussin ääni on hyvin samantapainen kuin juuri Popedasta eläköityneen enonsa Pate Mustajärven.

 

Omaa tuotantoaan, eli vauhdikasta ja tiukkaa Manserockia soittava Mustat Enkelit on pitkän tien kulkija. Rehellinen rocktyöläinen! Bändi on julkaissut vuodesta 2007 alkaen viisi pitkäsoittoa sekä huomattavan määrän singlejulkaisuja.  Mustat Enkelit tunnetaan vauhdikkaista kunnon rockkeikoista joihin sisällytetään myös Enkelien herkempää tuotantoa uran varrelta.

 

Bändin solisti; Jussi Aaltonen on julkaissut omalla nimellään useita omia singlejulkaisujaan. Kappaleet ovat saaneet hyvin soittoa radioissa ja huomiota eri medioissa. Mustat Enkelit tunnetaan myös v. 2008 julkaisemastaan ”Nyt Aika On” kappaleestaan jolla on kerätty huikea summa Sotiemme veteraaneille.  

 

Jussi Aaltonen on tullut tutuksi paitsi musiikin ja esiintymisiensä kautta, niin myös työstään lähihoitajana nuorien parissa päihdetyöntekijänä, erilaisista tv- ja radioesiintymisistään sekä rauhanturvaajatehtävistään.

 

Rumpali Kari ”Hohdin” Holm on soittanut aikoinaan mm. legendaarisessa Kontrassa ja Popedassa 17v.rumpuja. Sympaattisella rumpalilla on nykyäänkin useita eri kokoonpanoja ja hän vaikuttaa edelleenkin hyvin vahvasti Tampereen Manserock-skenessä.

 

Bändin basistina toimii taitava pitkän linjan rokkari Kimmo Tuomisto.

 

Kokoonpanoon palasi keväällä 2024 myös jo aiemminkin bändissä vaikuttanut Jani Kemppinen kosketinsoittajaksi.  Janin käsialaa on mm. monet "Rakkauden Kaava" levyn upeista kappaleista.

 

Uutena kiinnityksenä bändiin on koeajettu loistava kitaristi Juha Paakkunainen. Juhalla on juuret kiinni syvästi Länsi-Tampereen Kalkussa, juuri siinä Ikurin rajamailla. Tämä loistava kitaristi on aloittanut kitaransoiton taipaleensa musiikin ihmeellisessä maailmassa legendaarisesti 1985. Esikuva kitaransoitolle tuolloin ei ollut naapurissa soittava Popeda vaan muutaman mutkan kauempana villitsevä Eppu Normaali ja sen "Kahdeksas ihme" levy.  Sittemmin on Popedatkin kitarankielistä löytynyt, etenkin nyt kun kävi kutsu liittyä Mustat Enkelit kokoonpanoon.

 

 

Jari Niemisen (Bändin alkuperäinen kitaristi) jättäydyttyä pois Enkelit Duon kokoonpanosta keväällä 2022, kiinnitettiin tilalle Jay Lewis. Jay Lewis tunnetaan laajalti sekä maailmalla, etenkin jenkeissä mainetta niittäneenä että kotimaisissa kokoonpanoissa; mm. Yössä pitkään vaikuttaneena rokkarina.

 

Mustat Enkelit bändinä keikkailee harvakseltaan, mutta nyt uuden kokoonpanon aktivoiduttua toivottavasti useamminkin ! Enkelit Duo keikkailee aktiivisesti tilanteen mukaan. Aikataulujen salliessa myös yhteiskeikat Jussin ja poikansa Valtterin kanssa ovat mahdollisia.

 

Enkelit vetoavat yleisöönsä laajalla skaalalla; julkaisut puhuttelevat kaikenikäisiä, duovedot riemastuttavat monipuolisesti tutuilla hiteillä ja mansecovereillaan ja bändikeikat toimivat parhaiten rehdin suomalaisen rock´n´rollin ystäville. Lisäksi bändivedot on myös mahdollista tilata setit vahvemmin Popedacovereilla, koska onhan Jussi Aaltonen sekä esiintymiseltään että ääneltään lähinnä enoaan Patea. Ja bändissähän soittaa Popedan entisiä jäseniä muutenkin kaksin kappalein.

 

Yhtyeen vauhdikas esiintyminen ja erinomainen tekniikka soveltuvat loistavasti niin pienille kuin suurillekin stageille ravintoloihin, yksityistilaisuuksiin kuin suurempiinkin tapahtumiin esim. moottoripyöräkerhojen bileisiin tms. Tämän bändin tai duon keikoilla ei arastella maljojen nostamisia tai liiemmin mietitä juttujen tasoa, vaan tarjoillaan kuulijoille roisia ja ronskia meininkiä hurtilla huumorilla eli toisinsanoen ravintoloiden kassakoneet kiittävät! 

 

MUSTAT ENKELIT kokoonpano:

 

Jussi Aaltonen - laulu
Kari Holm - rummut
Kimmo Tuomisto - basso

Jani Kemppinen - koskettimet

Juha Paakkunainen - kitara

 

 

ENKELIT DUO kokoonpano:

 

Jussi Aaltonen - Jay Lewis  tai Jussi Aaltonen - Jarkko Caven (Jayn ollessa YÖ-kiertueilla)

 

Keikkamyynti ja keikat:  mimi@mimintalli.com / 050-548 3210

 

HUOM! Vaikka toivomasi päivä olisikin jo varattu niin kannattaa aina kysyä Mimiltä 050-548 3210. Usein samaan päivään voi onnistua sovittamaan 2 -3 keikkaakin.

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Mustat Enkelit_ keikkamyynti_MiminTalli Oy

Kuva: Mainosstudio SannaH

Mustat Enkelit, MiminTalli Oy

Kuvat: Sakari Partio