Enkelit Duo Keikat Mustat Enkelit

Kuva: Mainosstudio Sanna H / Sanna Voimanen

mustat enkelitOFFICIAL

ENKELIT DUO

Menoa, meininkiä ja rokkenrollia suaraan Tampereen ytimestä!

Tamperelainen Mustat Enkelit on todellinen pitkänlinjan yhtye joka tulkitsee  solistinsa Jussi Aaltosen johdolla pääasiassa omaa tuontantoa vanhemmasta päästä  karhealla sekä intensiivisellä rockenergialla, unohtamatta tietenkään Jussin välispiikkejä! Mukaan saattaa keikoilla livahtaa jokunen Popedabiisikin joukkoon. 

 

Omaa tuotantoaan, eli vauhdikasta ja tiukkaa Manserockia soittava Mustat Enkelit on pitkän tien kulkija. Rehellinen rocktyöläinen! Bändi on julkaissut vuodesta 2007 alkaen viisi pitkäsoittoa sekä huomattavan määrän singlejulkaisuja.  Mustat Enkelit tunnetaan vauhdikkaista kunnon rockkeikoista joihin sisällytetään myös Enkelien herkempää tuotantoa uran varrelta.

 

Bändin solisti; Jussi Aaltonen on julkaissut omalla nimellään useita omia singlejulkaisujaan. Kappaleet ovat saaneet hyvin soittoa radioissa ja huomiota eri medioissa. Mustat Enkelit tunnetaan myös v. 2008 julkaisemastaan ”Nyt Aika On” kappaleestaan jolla on kerätty huikea summa Sotiemme veteraaneille. Viimeisin singlejulkaisu ”Jos ei Sattuis Koskaan Enää” on rockballadi legendaarisen ja moninkertaisesti palkitun Sana Mustosen tekstein. 

 

Bändin solisti Jussi Aaltonen on tullut tutuksi paitsi musiikin ja esiintymisiensä kautta, niin myös työstään lähihoitajana nuorien parissa päihdetyöntekijänä, erilaisista tv- ja radioesiintymisistään sekä rauhanturvaajatehtävistään. Rumpali Kari ”Hohdin” Holm on soittanut aikoinaan legendaarisessa Kontrassa ja Popedassa 17v. Jari Nieminen vastaa pääasiassa Enkelituotannon levytyksistä ja julkaisee omaa musiikkiaan. Bändin basistina toimii Kimmo Tuomisto.

 

Jari Niemisen jättäydyttyä pois aktiivisesti keikkailevan Enkelit Duon kokoonpanosta keväällä 2022, kiinnitettiin tilalle Jay Lewis. Jay Lewis tunnetaan laajalti sekä maailmalla, etenkin jenkeissä mainetta niittäneenä että kotimaisissa kokoonpanoissa; mm. Yössä pitkään vaikuttaneena rokkarina.

 

Mustat Enkelit bändinä keikkailee harvakseltaan ja Enkelit Duo aktiivisesti tilanteen mukaan. Aikataulujen salliessa myös yhteiskeikat Jussin ja poikansa Valtterin kanssa ovat mahdollisia.

 

Enkelit vetoavat yleisöönsä laajalla skaalalla; julkaisut puhuttelevat kaikenikäisiä, duovedot riemastuttavat Mansecovereillaan ja bändikeikat toimivat parhaiten rehdin suomalaisen rock´n´rollin ystäville. Yhtyeen vauhdikas esiintyminen ja erinomainen tekniikka soveltuvat loistavasti niin pienille kuin suurillekin stageille ravintoloihin, yksityistilaisuuksiin kuin suurempiinkin tapahtumiin esim. moottoripyöräkerhojen bileisiin tms. Tämän bändin tai duon keikoilla ei arastella maljojen nostamisia tai liiemmin mietitä juttujen tasoa, vaan tarjoillaan kuulijoille roisia ja ronskia meininkiä hurtilla huumorilla eli toisinsanoen ravintoloiden kassakoneet kiittävät! 

 

MUSTAT ENKELIT kokoonpano:

 

Jussi Aaltonen - laulu
Jari Nieminen - kitara
Kari Holm - rummut
Kimmo Tuomisto - basso

 

 

ENKELIT DUO kokoonpano:

 

Jussi Aaltonen - Jay Lewis

 

Keikkamyynti ja keikat:  mimi@mimintalli.com / 050-548 3210

 

HUOM! Vaikka toivomasi päivä olisikin jo varattu niin kannattaa aina kysyä Mimiltä 050-548 3210. Usein samaan päivään voi onnistua sovittamaan 2 -3 keikkaakin.

Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Mustat Enkelit MiminTalli Oy

Kuva: Mainosstudio SannaH

Mustat Enkelit, MiminTalli Oy

Kuvat: Sakari Partio

Mustat Enkelit, MiminTalli Oy