lastenhahmoja tapahtumiin

Ihania satuhahmoja lasten tilaisuuksiin. Hahmot voivat leikittää, laulattaa, tehdä kasvomaalauksia tai vaikkapa glittereitä.

Lastenhahmot Tuhkimo ja Haltijakummi, Jääkuningatar Elsa, Keijuprinsessa, Merenneito, Merirosvo Kapteeni, Peliukko Supertyyppä.

Nämä ihanat satuhahmot voivat saapua sulostuttamaan lastentapahtumia, järjestää vaikkapa lasikenkämetsästystä, leikkiä ja leikittää tai vaikkapa vain tapaamaan lapsia ja  oleman yhteiskuvissa. Myös kasvomaalaus, glittertatuoinnit, taikuus ja lastenmusiikki onnistuvat tilaisuuden mukaan.

Ihanan halittavat ja lämminhenkiset satuhahmot kaikkiin tilaisuuksiin yksityisistä syntymäpäiväjuhlista kauppakeskuksiin, lastentapahtumiin ja päiväkoteihin sekä kouluihin. 


HUOM! Ohjelmien tarkka sisältö tarkentuu esiintyjän mukaan. Pieniä eroja voi löytyä alueellisesti.

SATUHAHMOJA LAPSILLE:

  • Tuhkimoprinsessa ja hyvä haltiatar hahmot

TUHKIMO JA / TAI HALTIJAKUMMI

 

Tuhkimo ja lasikenkämetsästys

 Klassikkoprinsessa Tuhkimo saapuu juhliin, mutta VOI KAUHISTUS! Hänen toinen lasikenkänsä on kadonnut! Hänellä on yllään vain rääsyt. Hän haluaisi pukeutua synttärijuhlissa hienosti, mutta koska hänen kenkänsä on kadonnut, hän ei voi muuntautua prinsessaksi!

 

 Lasikenkää etsitään yhteistuumin!

 

Kun Tuhkimo saapuu tilaisuuteen niin synttärisankari ja hänen juhlavieraansa on otettava avuksi! Lasikenkää etsitään yhdessä juhla-alueelta. Kun lapset löytävät kadonneen kengän, muuntautuu Tuhkimon arkinen asu taianomaisesti kauniiksi prinsessamekoksi muutamassa sekunnissa juhlaväen silmien edessä!

 

* Joko näin tai sitten vain ihanat satuhahmot tapahtumiin! Soita ja suunnitellaan yhdessä!

 

Pyydä tarjous!
  • Elsa_frozenhahmo

JÄÄKUNINGATAR ELSA

 

Jääkuningatar on loistava ohjelmanumero ja hurmaa varmasti jokaisen pikkuisen sydämen. Jääkuningatar on pienten prinsessojen suosikkihahmo, joka sopii mainiosti esimerkiksi prinsessa-teemaisiin bileisiin! Tämä ihana, laulava Jääkuningatar tulee paikalle, esittää lauluesityksen tai useamman!

 

Jääkuningattarelta ei onnistu muiden muuttaminen jääksi tai kesän muuttaminen talveksi, mutta laulu, seurustelu, kasvo- ja käsimaalaukset ovat mielipuuhaa. Kylmälaukkuun kerätään lunta talvisin, joten alkukesän synttäreille yleensä riittää vielä lumipalloja… Kannattaa tarkistaa lumitilanne erikseen!

 

Jääkuningatar toimii hyvin vetonaulana myös tapahtumissa jolloin ohjelma voi olla siis laulua tai vaikkapa leikittämistä tilaajan toiveiden mukaan. Ja tietenkin yhteiskuvien ottamista yhdessä Jääkuningatar Elsan kanssa.

  • suloinen lastensatuhaho

KEIJUPRINSESSA

 

Keijukaisten Prinsessa on ainutlaatuinen hahmo, joka koostuu kaikesta, mitä lapset prinsessoissa rakastavat! Hän on prinsessa, keiju, hänellä on pinkkiä, tiaraa ja timantteja!

  • Merenneito lastentapahtumiin, kuvattavaksi

MERENNEITO PRINSESSA

 

Mermaidia ohjelmaa lasten synttäreille!
 
 Tämä Merenneito prinsessa on hahmoilijansa lempparihahmoja ja sopii kesän synttärisankareille tai allas- tai mökkibileisiin! Viihtyy myös ihan kuivassa olohuoneessa, puhallettavissa altaissa, paljuissa tai kylpyammeessa, vaikka ilmestyykin juhliin yleensä leningissä.
 
 *
 
 Laulava merenneito synttäreille
 Merenneidolta taittuu tietenkin laulutaito! Hän laulaa englanniksi, suomeksi tai ruotsiksi maailman kuuluisimman merenneidon tunnusbiisin ❤
 
 *
 
Kasvomaalauksia ja saippuakuplia
Merenneito harjaa hiuksensa kummallisilla keittiövälineillä ja hänen paras ystävänsä on kala. Kasvomaalaukset ja saippuakuplat ovat merenneidon mielestä kivoja!


 Merenneito pärskii myös mielellään paikalle Lasten tapahtumiin. Esimerkiksi kasvomaalaukset merenneidon toimesta onnistuvat hyvin myös suhteellisen vetisissä olosuhteissa, vaikkapa uimahallin tai maauimalan lähtöporteilla!

  • Merirosvo lasten juhliin

MERIROSVO KAPTEENI


Merirosvo Kapteeni on hurrrrjista hurjin seitsemän meren seikkailija, joka etsii aarretta! Kalastelu ja aarten etsiminen ja erityisesti sen löytäminen on Merirosvon tärkein harrastus! Kaikki mikä kiiltää on ihanaa! Ja myös syötävä!

 

Merirosvo-teemaisiin lastenkutsuihin sopivat merirosvot ja kapteenit kuin koukut käteen. Merirosvosta pitävät sekä pojat että tytöt. He kokoavat miehistönsä juhlaväen joukosta aarrejahtiin!

 

Kapteenin kanssa voi miekkailla, onkia tai etsiä aarretta. Ottaessasi yhteyttä ehdotamme sopivaa ohjelmaa pikkuväen juhliin. Jos Kapteenin kanssa haluaa tilata mukaan toisenkin hahmon niin Merenneito Prinsessaa olisi loistava kaveri.  

  • Supermariohahmo

PELIUKKO SUPERTYYPPÄ

 

Supertyyppä rakastaa kärpässieniä, pelkää omituisia kilpikonnia ja harrastaa prinsessojen pelastamista.

Hän saa voimansa tähdistä ja tykkää juosta, pelata pihapelejä ja hyppiä. On myös kiva kerätä jättikolikoita ja ryömiä putkissa.

 

Ohjelmasisältö voi olla hauskaa leikittämistä tilaajan toiveiden mukaan.

Lastentapahtumat - Yritystilaisuudet - Syntymäpäivät - Yksityistilaisuudet - Tapahtumat - Seikkailupäivät


Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com


Jättikuplat

Popcorn -kone

Lasten liikkuminen

Glittertatuoinnit

Ilmapalloeläimet

Musiikkiohjelmistot

Kasvomaalaus

Taikurit

Synttäriohjelmistot

Lastenhahmot

Kuvausseinät 

Hattarajuhlat