050 548 3210

rockwallin jäähyväiskeikka
19.2.2020 klo 20 @yo-talo siirtyy - uusi ajankohta ilmoitetaan myöhemmin

 

1.12.2009 perustettiin Rockwalli - onnea meille kaikille - hauskaa on ollut!
Tänään 1.12.2020 kerrottakoon että Rockwallin jäähyväiskeikka pidetään (19.2.2021) siirretty - uusi päivä ilmoitetaan heti tilanteen selkiydyttyä!  klo 20 Tampereen Yo-talolla. Ja koska korona, niin keikka järjestetään rajoitetulla kapasiteetilla, eli vain alle puolet asiakaspaikoista täytetään, siis sikälimikäli tapahtumajärjestäminen tuolloin onnistuu. Tämän takia keräämmekin ilmoittautumislomakkeella tiedot osallistujista ja maksulinkki tapahtumaan lähetetään keikan varmistuttua. Voit myös varmistaa paikkasi tässä vuosisadan spektaakkelissa lunastamalla paikkasi heti. Ja huom! Stagella nähdään ja kuullaan alkuperäisjäsenet ja bändissä vierailleet veljet.
-Ei vapaalippuja, eikä vieraslistoja!

Liput 18€ (sis. alv 10%)

ilmoittautumislomakkeelle19.2.2021 Tampereen Yo-talolla vietetään Rockwallin jäähyväiskeikkaa <3

(sikälimikäli viranomaismääräykset sen sallivat) - uudesta keikkapäivästä tiedotetaan heti kun tilaisuus voidaan järjestää viranomaismääräyksiä noudattaen.


Rockwalli on parasta kun tarvitaan liveä kansalle!


Rockwallin suomenkieliset biisit ja käsittämättömän taitava ja huima lavaesiintyminen vetoaa kaikkiin kuulijoihinsa iästä ja sukupuolesta riippumatta. Reilun vuoden kuluttua Rockwalli juhlistaa kymmenvuotista taivaltaan. Ep, pitkäsoitto, live-DVD sekä tasaiseen tahtiin julkaistut singlet pitävät tämän kokoonpanon tiukasti kiinni tuoreissa musiikkivirtauksissa, toki unohtamatta bändille keikoilla ominaista rocksoundia.Satunnaisesti keikoilla käytetään tarvittaessa jo vakiintuneita tuuraajia. 


Valtteri Aaltonen – laulu, kitara

Sampsa Rättäri – kitara

Jimi Hautamäki – rummut

Manu Kota-aho – basso/ Alex Hautamäki - basso 


Pyydä tarjous!

Yksityistilaisuudet - yritystilaisuudet - ravintolat - tapahtumat - show & diner 

Myynti ja tiedustelut:

puh 050-548 3210, mimi@mimintalli.com

Rockwalli MiminTalli Oy
Kuva: Jussi Tervanen